C. Björkman: “Τουλάχιστον τέσσερα τραγούδια μπορούν να μπουν 5άδα”

Σε μια μικρή συνέντευξη που παραχώρησε ο Christen Björkman, ο περιζήτητος Σουηδός παραγωγός του Melodifestivalen, δίνονται μικρές ενδείξεις για το τι να περιμένουμε από το φετινό Melodifestivalen και ποιες οι απόψεις του για τα επιλεγμένα τραγούδια.

Ενώ ο Σουηδός παραγωγός τείνει κάθε χρόνο να παρουσιάζεται ικανοποιημένος από τις επιλογές των τραγουδιών, φέτος φαίνεται πως ανεβάζει τις προσδοκίες των φίλων του Melodifestivalen, καθώς δήλωσε πως υπάρχουν “τουλάχιστον τέσσερα τραγούδια που μπορούν να τερματίσουν στην τελική πεντάδα”.

Στόχος τα μεγαλύτερα ονόματα της Σουηδίας

Μια σημαντική δουλειά για τους ιθύνοντες του Melodifestivalen, είναι να πείσουν τα μεγαλύτερα ονόματα της Σουηδικής μουσικής βιομηχανίας να συμμετάσχουν στον εθνικό τελικό.

Φέτος δεν υπήρξε καν τέτοιο θέμα, διότι είχαμε πολλά ενδιαφέροντα ονόματα. Δεν συμβαίνει κάθε χρόνο αυτό. Συνήθως έχουμε ονόματα διαθέσιμα, αλλά μπορεί να μην έχουμε τα κατάλληλα τραγούδια. Αυτή την φορά, είχαμε πολύ καλά τραγούδια για να επιλέξουμε από αυτά.

Το Melodifestivalen 2019 θα ξεκινήσει στις 2 Φεβρουαρίου με τον πρώτο ημιτελικό, ενώ ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου.

Πηγή/Εικόνα: blogg.svt.se/Fredrik Sandberg

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *