Christer Björkman: Στην Αυστραλία ο γνωστός παραγωγός για το Eurovision: Australia Decides 2019

Στην μακρινή Αυστραλία, και συγκεκριμένα στην Χρυσή Ακτή, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Christer Björkman για την παραγωγή του πρώτου εθνικού τελικού της χώρας Eurovision: Australia Decides 2019.

Όπως μας ενημερώνει ο ίδιος μέσα από την προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, βρίσκεται μαζί με τον Paul και την Stephanie, υπεύθυνοι παραγωγής του εθνικού τελικού. Όπως γράφει και ο ίδιος, ο εθνικός τελικός περιλαμβάνει σπουδαία ονόματα και τραγούδια, δίνοντας τα συγχαρητήριά του.

https://www.facebook.com/FesivalGeneralen/photos/a.411963291613/10157145602666614/?type=3&theater

Το Eurovision: Australia Decides 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου, στη Χρυσή Ακτή. Το αποτέλεσμα θα κριθεί ακριβώς όπως και στη Eurovision, κατά 50% από το τηλεοπτικό κοινό και 50% από μία ειδική κριτική επιτροπή.

Παρουσιαστές του πρώτου εθνικού τελικού της Αυστραλίας θα είναι οι Myf Warhurst και Joel Creasey. Τα υποψήφια τραγούδια του Eurovision: Australia Decides αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ενώ ήδη ξέρουμε τους 4 πρώτους υποψήφιους (περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ).

Πηγή: Christer Björkman

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *