Eurovision 2019: Όλα όσα περιμένουμε τη νέα χρόνια

Παραμονή πρωτοχρονιάς σήμερα και εν όψει του 2019 που είναι στο κατώφλι μας, σκεφθήκαμε στο EurovisionFun να σας παρουσιάσουμε όλα όσα ο Έλληνας eurofan αναμένει να συμβούν την νέα χρονιά.

Το “Replay” και η Τάμτα θα εκπροσωπήσει τη μεγαλόνησο

Σίγουρα αυτό που αναμένουμε οι περισσότεροι είναι να ακούσουμε το Replay του Alex Papaconstantinou, που θα ερμηνεύσει η Τάμτα στη σκηνή του Τελ Αβίβ. Οι προσδοκίες είναι όχι απλά υψηλές, αλλά τόσο εμείς, όσο και οι ξένοι fans θεωρούν ότι η Κύπρος το 2019 μπορεί να φθάσει ακόμα και στη νίκη. Η Ελένη Φουρέιρα εξάλλου σχολίασε στην πρόσφατη συνέντευξη της στο ΡΙΚ, ότι πλέον ο δρόμος είναι στρωμένος. Η Τάμτα ένα από τα πρώτα ονόματα όλα αυτά τα χρόνια στην pop μουσική σκηνής της χώρας εγγυάται υψηλό εγχώριο ενδιαφέρον από τα ΜΜΕ, κάτι που είναι σημαντικό για τη Eurovision γενικότερα, αφού το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού θα είναι και το 2019 πολύ υψηλό, ανεξαρτήτως δικής μας εκπροσώπησης.

Κύπρος: Με την Τάμτα στην Eurovision

Ποιος θα διαδεχθεί την Γιάννα Τερζή;

Ερωτηματικό παραμένει ποιος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2019. Οι πληροφορίες από το ραδιομέγαρο είναι ελάχιστες. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο Δημήτρης Παπαδημητρίου θα έχει επιτελικό ρόλο τόσο στην διαδικασία επιλογής της συμμετοχής μας, όσο και στην καλλιτεχνική επιμέλεια της στη σκηνή του Τελ Αβίβ. Οι εντυπώσεις που άφησε η ΕΡΤ με τον παρολίγον εθνικό τελικό που ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή εξαιτίας της αδυναμίας των δύο εκ των τριών φιναλίστ να παραδώσουν στην ΕΡΤ εγγυητική ύψους 20.000 Ευρώ, είναι κάτι που θέλουν πάση θυσία να αποφύγουν το 2019 στην Αγία Παρασκευή και έτσι εξετάζουν πολύ προσεχτικά τα επόμενα βήματά τους. Με τη νέα χρονιά αναμένεται και η ανακοίνωση της επιτροπής που θα διεκπεραιώσει το project Eurovision για το 2019. Φυσικά ευχή όλων μας είναι η χώρα μας να έχει μία αξιοπρεπή εκπροσώπηση, με πρόκριση στον τελικό.

Η Dream Team επιστρέφει

Η Ρωσία εμπιστεύθηκε την συμμετοχή της στη Eurovision 2019 στην ελληνική κατά βάση, Dream Team. Ο Δημήτρης Κοντόπουλος θα υπογράφει το τραγούδι, ο Φωκάς Ευαγγελινός την σκηνική παρουσίαση, ενώ κομβικό ρόλο θα έχουν και οι Ηλίας Κοκοτός, Άλεξ Παναγή κ.α. Μαζί με τη βοήθεια του Philipp Kirkorov, αλλά όπως φημολογείται έντονα και του Sergey Lazarev θα επιχειρήσουν να πετύχουν αυτό που οι κριτικές επιτροπές το 2016 τους στέρησαν, την πρώτη θέση δηλαδή. Ο Kirkorov εξάλλου δεν μασάει τα λόγια του και σε πρόσφατες δηλώσεις τόνισε ότι η νίκη της χώρας του είναι απλά θέμα χρόνου. Θα είναι η χρονιά τους το 2019;

Kontopoulos Kirkorov Kokotos Lazarev

Με ηχηρές επιστροφές οι εθνικοί τελικοί της σεζόν

Στις υπόλοιπες χώρες φυσικά επικρατεί αναβρασμός. Στην Ιταλία ξεχωρίζει η επιστροφή των Il Volo που το 2015 θεωρούνται οι μεγάλοι αδικημένοι, αφού ενώ κατάφεραν να κερδίσουν στην τηλεψηφοφορία με διαφορά, έχασαν το βραβείο από τις βαθμολογίες των κριτικών επιτροπών. Πολλές επιστροφές έχουμε όμως και στο Melodifestivalen, μεταξύ αυτών η Anna Bergendahl (2010), οι Arvingarna (1993), Martin Stenmarck (2005), αλλά και πολλοί πρώην φιναλίστ του σουηδικού εθνικού τελικού.

Il Volo Sanremo 2015

Όπως αντιλαμβάνεστε το ενδιαφέρον του Έλληνα Eurofan αναμένεται έντονο και το 2019. Εμείς θα είμαστε εδώ για να σας κρατήσουμε παρέα, ενημερώνοντας σας φυσικά για όλα όσα συμβαίνουν μέσα στην Eurovision Bubble.

Η συντακτική ομάδα του EurovisionFun εύχεται να έχουμε ένα δημιουργικό, γεμάτο μουσική 2019, με υγεία για όλους!

Ευτυχισμένο 2019!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *