Loic Nottet: Μία πιθανή επιστροφή του στην Eurovision;

Κατά την διάρκεια συνέντευξης που έδωσε ο Loic Nottet στον Peter Van de Veire, παρουσιαστή εκπομπής στο βελγικό ραδιόφωνο, ρωτήθηκε κατά πόσον μία επιστροφή του στον διαγωνισμό είναι εφικτή, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά να ερμηνεύει στην σκηνή της Eurovision.

Θεέ μου; Σε μερικά χρόνια; Γιατί όχι;

Αν και η απάντησή του δεν είναι αρκετά πειστική, δείχνει πως μια επιστροφή στον διαγωνισμό δεν είναι καθόλου απίθανη.

Αν και δεν υπάρχει κάποια προγραμματισμένη περιοδεία για το 2019 μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να τον δούμε να ταξιδεύει στο Τελ Αβίβ, ενώ ήδη υπάρχουν φήμες για την επόμενη εκπρόσωπο του Βελγίου (μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ).

O Loic Nottet στην Eurovision

Με απευθείας ανάθεση αποφάσισε η βελγική δημόσια τηλεόραση RTBF να επιλέξει τον εκπρόσωπο της χώρας για το 2015, δίνοντας το εισιτήριο στον Loic Nottet, ο οποίος είχε τερματίσει στην δεύτερη θέση του The Voice την προηγούμενη χρονιά. Με το τραγούδι Rythm Inside, ο Loic κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 4η θέση του Μεγάλου Τελικού, την καλύτερη θέση που είχε κατακτήσει η χώρα από την ένταξη των ημιτελικών μέχρι και το 2015.

Η επιτυχία αυτή οδήγησε σε μια καταξιωμένη καριέρα εντός και εκτός Βελγίου, ενώ μόλις πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι On Fire.

Θα θέλατε να ξαναδείτε τον Loic Nottet να επιστρέφει στην Eurovision; Θα μπορούσε να φέρει την δεύτερη νίκη της χώρας; 

Πηγή: escxtra

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *