Philipp Kirkorov: Είναι θέμα χρόνου η νίκη της Ρωσίας

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Philipp Kirkorov στην AiF newspaper, αποκαλύπτοντας τα πλάνα του για το διαγωνισμό της Eurovision.

Ο superstar της Ρωσίας, υποστήριξε ότι η νίκη της Ρωσίας είναι θέμα χρόνου και στόχος του είναι η νίκη αυτή να έρθει κάτω υπό την δική του ηγεσία, είτε ως συνθέτης, είτε ως παραγωγός, είτε ως manager. Υπάρχει κάποιος καλλιτέχνης που έχει στο μυαλό του και μια ιδέα για το πως πρέπει η Ρωσία να εκπροσωπηθεί στο Τελ Αβίβ, αλλά θα πρέπει όλο αυτό το project να εγκριθεί και από τη δημόσια τηλεόραση της χώρας, Russia 1.

Στην περίπτωση που δεν εμπλακεί με την συμμετοχή της Ρωσίας, θα συμμετείχε στο διαγωνισμό μόνο με φιλική προς τη Ρωσία χώρα, όπως έκανε φέτος με την Μολδαβία. Θεωρεί ότι η συμμετοχή του με τη Μολδαβία, σύσφιξε τις σχέσεις της Ρωσίας με τη Μολδαβία, στο δύσκολο τοπίο των ρωσικών εξωτερικών σχέσεων.

Φυσικά, δεν έχει πρόβλημα να πάει και ως απλός επισκέπτης στο διαγωνισμό, αφού δεν είναι η συμμετοχή στη Eurovision αυτοσκοπός.

Υποστηρίζει ένθερμα την Eurovision, αν και διαφωνεί με τους κανονισμούς, στο σημείο της ψηφοφορίας των κριτικών επιτροπών. Αν μπορούσε κάτι να αλλάξει, θα ήταν να μειώσει την βαρύτητα της ψηφοφορίας των κριτικών επιτροπών στο 30%.

Τελειώνοντας την συνέντευξη, αναφέρει ότι το 2016 ήταν μεγάλη αδικία η τρίτη θέση του Sergey Lazarev, αφού το τηλεοπτικό κοινό τον ψήφισε πρώτο και μάλιστα συγκεντρώνοντας πάρα πολλές ψήφους.

Συμφωνείτε με τον Philipp Kirkorov ότι μια νίκη της Ρωσίας είναι θέμα χρόνου;

πηγή: ESCKAZ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *