Sbruk: “Όταν μου ζήτησαν να εκπροσωπήσω την Αρμενία ήταν μια έκπληξη”

Πανέτοιμη δηλώνει η εκπρόσωπος της Αρμενίας για τον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Ισραήλ, Srbuhi Sargsyan (γνωστή και ως Sbruk).

Η 24χρονη τραγουδίστρια, σε συνέντευξή της που παραχώρησε στο Armenpress, δήλωσε πως “η πρόταση του δημόσιου καναλιού ήταν μια έκπληξη, και ήμουν πολύ ενθουσιασμένη”.

Ερωτηθείσα για το ποιο παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στην Eurovision, είτε αυτό είναι τα φωνητικά, είτε η παρουσίαση, είτε το τραγούδι, απάντησε “όλα σε ένα”. Πρόσθεσε δε, πως σημαντικά επίσης είναι και “τα καλλιτεχνικά, μια εντυπωσιακή παρουσίαση, μοναδική χορογραφία και άλλα πολλά συστατικά”.

Η Sbruk είναι γνωστή για το εύρος των ειδών που τραγουδάει, από soul, jazz μέχρι pop. Σχετικά με το πoιό είδος προτιμάει για την Eurovision, είπε πως, αν και της αρέσει κυρίως η soul, της αρέσει να δοκιμάζεται.

Θα ήθελα να τραγουδήσω ένα τραγούδι που εναρμονίζεται με την προσωπικότητά μου στην σκηνή της Eurovision. 

Στην συνέχεια, η Srbuhi αναφέρει πως:

“Ο διαγωνισμός από μόνος του είναι απρόβλεπτος, όπως και τα αποτελέσματα. Καμιά φορά μπορεί να πληγώσουν. Αλλά για μένα, αυτό που έχει σημασία είναι η ποιότητα της παρουσίασης και η εντύπωση που θα αφήσεις στο μυαλό και την καρδιά του κοινού. Αυτό μένει, και αυτό έχει σημασία”.

Τέλος, επισημαίνει πως οι αγαπημένες της συμμετοχές από προηγούμενες χρονιές είναι ο Salvador Sobral από την Πορτογαλία και η Loreen της Σουηδίας.

Η Αρμενία στην Eurovision 2019

H δημόσια τηλεόραση της Αρμενίας ανακοίνωσε στα τέλη Νοεμβρίου την Srbuhi Sargsyan ως την εκπρόσωπο της χώρας στην Eurovision μέσω απευθείας ανάθεσης. Με την κίνηση αυτή, η Αρμενία έγινε η πρώτη χώρα για φέτος που επίσημα ανακοινώνει την εκπροσώπησή της στον διαγωνισμό, είτε αυτό αφορά τον καλλιτέχνη ή/και το τραγούδι.

Η Srbuhi Sargsyan (γνωστή και ως Sbruk) συμμετείχε στην πρώτη εκδοχή του X-Factor της χώρας της (2010-2011), όπου και τερμάτισε στην δεύτερη θέση, ενώ συμμετείχε και στο The Voice Ουκρανίας (2018), όπου και τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Αξιοσημείωτο δε, είναι το γεγονός ότι είναι η πρώτη ξένη που συμμετείχε στο ουκρανικό talent show και έφτασε τόσο ψηλά.

Από το 2012, η Sbruk είναι η κύρια φωνή στους Allusion, ένα συγκρότημα το οποίο δημιούργησε η ίδια. Το συγκρότημα τραγουδάει κυρίως pop, soul και rock covers.

Πηγή: Armenpress

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *