Τάμτα: Οι πρώτες επίσημες δηλώσεις

Σε απευθείας σύνδεση μέσω διαδικτύου, η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision, Τάμτα, μίλησε στην εκπομπή του Happy Hour που προβάλλεται από το ΡΙΚ1 και στον δημοφιλή δημοσιογράφο Ανδρέα Γιώρτσιο.

Μεγάλη μου χαρά, είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Τιμή μου, φυσικά και τιμή μου. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στο ΡΙΚ που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μου κάνει πρόταση. Ευχαριστώ το ΡΙΚ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Εύχομαι να σας κάνω περήφανους.

Πως ένοιωσε την πρώτη στιγμή που άκουσε το τραγούδι, ήταν από τις πρώτες ερωτήσεις του δημοσιογράφου.

Φυσικά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το τραγούδι, το είχα δηλώσει όλα αυτά τα χρόνια. Είναι καθαρόαιμο ποπ κομμάτι, είναι σε είδος που εκπροσωπώ τόσα χρόνια από ένα δημιουργό που έχει γράψει παγκόσμιες επιτυχίες. Οπότε το άκουσα, το αισθάνθηκα, και πάμε.

Αν η ομάδα με τον Άλεξ Παπακωνσταντίνου και την Sasha Jean-Baptiste έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να πει το μεγάλο ναι, η καταξιωμένη τραγουδίστρια δήλωσε:

Φυσικά η ομάδα έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου. Με τον Άλεξ έχω συνεργαστεί ξανά το 2015 με το Unloved για να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα […]. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ με αυτή την δυνατή ομάδα που έχει ήδη αποδείξει πολλά πράγματα και όχι μόνο στην Eurovision. Χαρά μου μεγάλη και τιμή μου

Κύπρος: Δημοσιεύθηκαν οι πρώτοι στίχοι του Replay!

Έχοντας λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς, σε φεστιβάλ και σε μιούζικαλ, το γεγονός όμως ότι η Κύπρος έχει 8 προκρίσεις στον τελικό από το 2010 μέχρι σήμερα (από τις συνολικά 10 φορές), αν αυτό αποτελεί αγχωτικό για την ίδια, δήλωσε πως:

Δεν μπορώ να πω ότι με αγχώνει. Ο διαγωνισμός έχει άγχος, αλλά μπορώ να πω ότι υπερισχύει ενθουσιασμός σε όλη αυτή την διαδικασία. Και πιστεύω ότι με αυτή την ομάδα, με την δουλειά που θα κάνουμε, γιατί έχω πολλή όρεξη να δουλέψω για αυτό το project για να παρουσιάσουμε την χώρα αξιοπρεπέστατα. Ξέρω ότι θα κάνουμε τα πάντα για αυτό. Τώρα, από κει και πέρα, ξέρουμε ότι εξαρτιούνται πολλά από τις κριτικές επιτροπές, από τον κόσμο, θα δείξει.

Πως όμως κινούνται όσον αφορά την σκηνική παρουσία;

Ακόμα είναι λίγο νωρίς, εγώ φτιάχνω της εικόνες στο κεφάλι μου. Αλλά είναι άλλες οι προτεραιότητες σε αυτή τη φάση, την εικόνα θα την δούμε μετά.

Πόσο το ήθελε να ανέβει στην σκηνή πριν γίνει η πρόταση από το ΡΙΚ, και να τραγουδήσει σε εκατομμύρια άτομα;

Τα ακούω όλα αυτά και γεμίζω ενθουσιασμό. Είναι πολλά τα χρόνια που… Δεν ξέρω αν τριγυρνάω εγώ  γύρω από την Eurovision, ή αν η Eurovision γύρω από εμένα. Σχεδόν κάθε χρόνο άκουγα το όνομα μου, οι περισσότερες από αυτές δεν υπήρξε προσέγγιση, κάποτε, αλλά αυτό με κάνει να νοιώθω πολύ πολύ όμορφα γιατί πιστεύω ότι υπάρχει κόσμος που ίσως στηρίζει το όνομά μου να πάω στον διαγωνισμό. Οπότε πάντα υπήρχε πίσω στο μυαλό μου. Θα σας πω ένα γεγονός που έχει σχέση πολύ. Έχω πάει στην Κοπεγχάγη [σ.σ. το 2014], για να υποστηρίξω τότε τους φίλους μου που είχαν πάει, οι Freaky Fortune, και ήμουν στο κοινό και δεν σας κρύβω μου ήρθε η ανάγκη να ανέβω στην σκηνή, γιατί είναι τόσο χαρούμενος ο κόσμος και το κοινό της Eurovision και τόσο ενθουσιασμένος όλος ο κόσμος. Νομίζω ότι αυτό και μόνο με γεμίζει πάρα πολύ και χαίρομαι πάρα πολύ που θα το ζήσω, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα το ζήσω και αυτό στη ζωή μου.

Το επίσημο δελτίο τύπου για την συμμετοχή της Τάμτα στην Eurovision!

Ποιο το πρώτο μεγάλο μήνυμα σε όλη την Κύπρο και τους φίλους του διαγωνισμού;

Πρώτα απ’ όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για την θερμή αποδοχή, διότι από την πρώτη μέρα το νοιώθω και διαβάζω απίστευτα σχόλια. Το μόνο που χρειάζομαι από εσάς είναι η αγάπη και η στήριξή σας, και από την μεριά της ομάδας μας υπόσχομαι να κάνουμε τα πάντα για να είσαστε περήφανοι για αυτό που θα δείτε στην σκηνή. See you in Tel Aviv.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την μίνι συνέντευξη στο πιο κάτω βίντεο.

Εν αναμονή λοιπόν των επόμενων εξελίξεων, το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε στην Τάμτα και σε ολόκληρη την ομάδα της Κύπρου είναι Κάθε Επιτυχία στον διαγωνισμό και ότι καλύτερο.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *