ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚO: Πότε θα γίνει η ανακοίνωση της ελληνικής συμμετοχής;

Νέα δεδομένα από σήμερα το πρωί για την ελληνική αποστολή και την ανακοίνωση του επόμενου εκπροσώπου μας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Τι άλλαξε και τι έχουμε να περιμένουμε λοιπόν από εδώ και πέρα;

Η ημερομηνία ανακοίνωσης του εκπροσώπου

Με τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την Ειρήνη Γιανναρά, Head of Press της φετινής ελληνικής αποστολής,  πληροφορηθήκαμε πως  σήμερα το πρωί αναβλήθηκε η προγραμματισμένη ανακοίνωση του καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2019. Ο λόγος που την καθυστέρησε είναι μερικά διαδικαστικά προβλήματα τα οποία προέκυψαν σήμερα το πρωί. Ωστόσο σημειώνεται πως η ανακοίνωση του καλλιτέχνη θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Όπως σας πληροφορήσαμε το όνομα της καλλιτέχνιδος που θα  αναλάβει τα ηνία της εκπροσώπησης μας στο Τελ Αβίβ είναι η Katerine Duska!

Οι δηλώσεις της ελληνικής αποστολής για την κλήρωση των ημιτελικών

Η κα Γιανναρά δήλωσε:

“Δηλώνουμε πολυ χαρούμενοι για τα αποτελέσματα των ημιτελικών. Είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι βρισκόμαστε με δυνατές χώρες στον ημιτελικό ενώ πολύ χαρούμενους μας κάνει και η κλήρωση της Κύπρου στον ίδιο ημιτελικό με εμάς

Πότε θα ακούσουμε το τραγούδι;

Σύμφωνα με τις πρωινές δηλώσεις, το τραγούδι θα το ακούσουμε πρώτη φορά στην δημόσια παρουσιάση που θα πραγματοποιηθεί από την ΕΡΤ εντός Φεβρουαρίου.

Ευχαριστούμε πολύ την κα Γιανναρά που μας εμπιστεύθηκε και σας καλούμε να μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα σχετικά με την φετινή ελληνική αποστολή.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *