Αρμενία: Αποκαλύφθηκε ο τίτλος του τραγουδιού;

Σε μία ανάρτηση της Srbuk στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται πως μπορεί να μας προϊδεάζει για τον τίτλο του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Αρμενία στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

https://twitter.com/SrbukOfficial/status/1086912333987934210

Με μία εντυπωσιακή φωτογραφία και με λεζάντα που αναγράφει “Light In the Dark (Φως στο σκοτάδι)”, μας κάνει να αναρωτιόμαστε εάν αυτό αποτελεί προπομπό για το τραγούδι της χώρας στην Eurovision 2019.

Η Αρμενία στην Eurovision 2019

H δημόσια τηλεόραση της Αρμενίας ανακοίνωσε στα τέλη Νοεμβρίου την Srbuhi Sargsyan ως την εκπρόσωπο της χώρας στην Eurovision μέσω απευθείας ανάθεσης. Με την κίνηση αυτή, η Αρμενία έγινε η πρώτη χώρα για φέτος που επίσημα ανακοινώνει την εκπροσώπησή της στον διαγωνισμό, είτε αυτό αφορά τον καλλιτέχνη ή/και το τραγούδι.

Η Srbuhi Sargsyan (γνωστή και ως Srbuk) συμμετείχε στην πρώτη εκδοχή του X-Factor της χώρας της (2010-2011), όπου και τερμάτισε στην δεύτερη θέση, ενώ συμμετείχε και στο The Voice Ουκρανίας (2018), όπου και τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Αξιοσημείωτο δε, είναι το γεγονός ότι είναι η πρώτη ξένη που συμμετείχε στο ουκρανικό talent show και έφτασε τόσο ψηλά.

Από το 2012, η Sbruk είναι η κύρια φωνή στους Allusion, ένα συγκρότημα το οποίο δημιούργησε η ίδια. Το συγκρότημα τραγουδάει κυρίως pop, soul και rock covers.

Εν αναμονή λοιπόν των επίσημων ανακοινώσεων από πλευράς της δημόσιας τηλεόρασης της Αρμενίας, μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις λεπτομέρειες της Αρμένικης συμμετοχής. 

Πηγή/Εικόνα: Srbuk

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *