Αυστρία: Μες στην εβδομάδα η ανακοίνωση του καλλιτέχνη

Ο εκπρόσωπος της Αυστρίας για τον διαγωνισμό της Eurovision 2019 θα ανακοινωθεί στα μέσα Ιανουαρίου.

Στις 14 Ιανουαρίου, ο συντονιστής του Ö3 Eberhard Forcher ενημέρωσε με ένα βίντεο για την τρέχουσα κατάσταση της εσωτερικής προεπιλογής. Τρεις υποψήφιοι βρίσκονται στη λίστα επιλογών.
Πιστεύεται από τους παρατηρητές ότι το φαινόμενο του Διαδικτύου είναι η ύαινα ψαράς στην ταλαιπωρία του χρόνου στον αγώνα. Αρκετοί πιστεύουν ότι ανάμεσά τους είναι και η διάσημη από το Ίντερνετ Hyäne Fischer.

Ο Eberhard Forcher, ο οποίος είχε ήδη επιτύχει καλά αποτελέσματα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το Zoë (2016), τον Nathan Trent (2017) και τον Cesár Sampson (2018), προσπαθεί και πάλι να αναζητήσει έναν εκπρόσωπο για τη Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ. Η απόφαση “θα πρέπει να είναι ή μια πολύ συναρπαστική μπαλάντα ή ένα δυναμικό pop-duo” σύμφωνα με την Kleine Zeitung.

Η Αυστρία έχει πετύχει δύο νίκες στη Eurovision, μία το 1966 και μία πιο πρόσφατα το 2014 με την Conchita Wurst. To 2018 κατέκτησε την τρίτη θέση στη Λισαβόνα με τον Cesár Sampson και το Nobody But You. Το τραγούδι βγήκε πρώτο στην ψηφοφορία των κριτικών επιτροπών.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *