Βέλγιο: Με τον Eliot Vassamillet τελικά στην Eurovision;

Κι ενώ οι φήμες για την συμμετοχή του Βελγίου είχαν ξεκινήσει αρκετά νωρίς με το όνομα της Valentine Brognion να είναι το επικρατέστερο (μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ), σήμερα νέα δημοσιεύματα την βγάζουν εκτός υποψηφιότητας.

Όπως όλα έδειχναν, το δημόσιο κανάλι της χώρας RTBF έκλεινε προς το όνομα της γνωστής καλλιτέχνιδας, σημερινά τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως βγαίνει εκτός υποψηφιότητας, αναφέροντας δε πως επικρατέστερο όνομα για την εκπροσώπηση της χώρας να είναι ο 17χρονος Eliot Vassamillet.

Ο Eliot Vassamillet συμμετείχε στην 7η εκδοχή του The Voice Βελγίου όπου και έφτασε στο πρώτο live, την ίδια χρονιά που συμμετείχε και η Valentine Brognion όπου και κέρδισε.

Ενώ έφυγε αρκετά νωρίς από το παιχνίδι, κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον του παραγωγού, ο οποίος είναι υπεύθυνος και για την επιλογή του καλλιτέχνη στην Eurovision. Μάλιστα, αναφέρεται ότι η επιλογή του Eliot έγινε από τον περασμένο Οκτώβριο.

Εν αναμονή λοιπόν για την ανακοίνωση του εκπροσώπου του Βελγίου, πιο κάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την συμμετοχή του Eliot Vassamillet στο The Voice.

Πηγή: www.telepro.be

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *