Βέλγιο: Στις 28 Φεβρουαρίου η δημοσιοποίηση του τραγουδιού

Η δημόσια τηλεόραση του Βελγίου (RTBF) αποκάλυψε απόψε ότι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει το Βέλγιο στη Eurovision 2019 θα αποκαλυφθεί στις 28 Φεβρουαρίου.

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο Eliot για το Βέλγιο στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2019 θα αποκαλυφθεί στα τέλη Φεβρουαρίου. Η RTBF επιβεβαίωσε ότι το τραγούδι πρόκειται να αποκαλυφθεί στο κοινό για πρώτη φορά στις 28 Φεβρουαρίου. Το Wake Up είναι ο τίτλος του τραγουδιού με το οποίο ο Eliot Vassamillet θα διαγωνισθεί στη Eurovision 2019.

Έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι ο Pierre Dumoulin από την ομάδα Roscoe θα γράψει το τραγούδι. Ο Pierre ήταν ένας εκ των συνθετών του Blanche City Lights, η οποία τερμάτισε 4η στην Eurovision 2017. 

Ο Eliot Vassamillet συμμετείχε στο The Voice Belgique και ήταν μέλος της ομάδας του Slimane. Η επιλογή του Eliot συνεχίζει την απόφαση της RTBF να επιλέγει εκπροσώπους του Βελγίου στον διαγωνισμό από το The Voice Belgique.

Το Βέλγιο εκπροσωπήθηκε στην Λισαβόνα από την Sennek. Ωστόσο, απέτυχε να φτάσει στον Μεγάλο Τελικό, κατακτώντας την 12η στον ημιτελικό με το τραγούδι της “A Matter Of Time“.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *