Γαλλία: Σήμερα ο δεύτερος ημιτελικός του Destination Eurovision 2019

Ο δεύτερος ημιτελικός του Destination Eurovision 2019 πραγματοποιείται απόψε το βράδυ. Μετά και τη σημερινή βραδιά θα γνωρίζουμε και τους οχτώ φιναλίστ του εθνικού τελικού της Γαλλίας.

Σε αντίθεση με την περσινή χρονιά, οι ημιτελικοί του Destination Eurovision είναι live, ώστε να μην υπάρχουν οι διαρροές των αποτελεσμάτων που ελλοχεύουν σε μαγνητοσκοπημένα προγράμματα.

Εννιά τραγούδια θα διαγωνισθούν απόψε, με τα τέσσερα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους από κοινό και τη διεθνή κριτική επιτροπή να περνάνε στον μεγάλο τελικό της 26ης Ιανουαρίου.

Παρουσιαστής όπως και πέρσι είναι ο Γαλλοκαναδός τραγουδιστής Garou, ενώ παρόντες στο studio θα είναι τρεις διάσημοι Γάλλοι τραγουδιστές, που θα λένε την άποψη τους χωρίς δικαίωμα όμως ψήφου. Αυτοί είναι οι VitaaAndré Manoukian και Christophe Willem.

Destination Eurovision 2019

Τα πέντε μέλη της διεθνούς κριτικής επιτροπής που θα καθορίσουν κατά 50% τα σημερινά αποτελέσματα είναι οι Mikolas Josef, που εκπροσώπησε πέρσι την Τσεχία στο Διαγωνισμό της Λισαβόνας,  Zoe Straub, εκπρόσωπος της Αυστρίας, το 2016. Επιπλέον, συναντάμε τον παραγωγό του Melodifestivalen, Christer Björkman και τις αρχηγούς αποστολής της Γεωργίας και Αρμενίας, Natia Mshvenieradze και Anushik Ter-Ghukasyan αντίστοιχα.

Τα τραγούδια που θα διαγωνισθούν στο Δεύτερο Ημιτελικό του Destination Eurovision είναι τα εξής:

  1. Ugo – Ce qui me blesse
  2. Gabriella – On cherche encore (Never get enough)
  3. Doutson – Sois un bon fils
  4. Seemone – Tous les deux
  5. PhilipElise – Madame la paix
  6. The Divaz – La voix d’Aretha
  7. Tracy De Sà – Por aquí
  8. Noémie – Ma petite famille
  9. Emmanuel Moire – La promesse

Ο δεύτερος ημιτελικός του Destination Eurovision 2019 θα μεταδοθεί από την France 2, στις 22.00 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε από το TV5 MONDE που εκπέμπει ελεύθερα και στην χώρα μας ή διαδικτυακά από την σελίδα της δημόσιας τηλεόρασης της Γαλλίας για τον διαγωνισμό της Eurovision στο Facebook (κάνοντας κλικ ΕΔΩ).

Για τα αποτελέσματα του πρώτου ημιτελικού μπορείτε να ανατρέξετε στο σχετικό μας άρθρο.

Ποια τέσσερα τραγούδια πιστεύετε θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *