Δανία: Οι Johannes Nymark και Kristian Gintberg παρουσιαστές του DMGP 2019

H δημόσια τηλεόραση της Δανίας, έχει ήδη ανακοινώσει ότι το DMGP 2019, θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2019 στο Boxen Arena στο Χέρνινγκ. Σήμερα ανακοινώθηκαν ως παρουσιαστές του DMGP 2019, ο Johannes Nymark και ο Kristian Gintberg.

Ο Johannes Nymark, ο οποίος κέρδισε το DMGP 2016 με τους Lighthouse X, παρουσίασε τα επόμενα δύο χρόνια τον εθνικό τελικό της Δανίας και φέτος επιστρέφει για τρίτη χρονιά στο ρόλο αυτό.

Το πρώτο DMGP ήταν πολύ διασκεδαστικό για μένα, και από τότε είναι πιο εύκολη υπόθεση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορώ να χαλαρώσω ακόμα περισσότερο στο ρόλο του παρουσιαστή φέτος. Η Annette και εγώ ταιριάζαμε καλά μαζί, και νομίζω ότι και ο Kristian το έχει πετύχει αυτό. Διασκεδάζουμε ήδη τρελά μαζί.

Από την άλλη πλευρά ο Kristian Gintberg είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί σε αυτό το ρόλο.

Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος, επειδή όλοι οι άνθρωποι που έρχονται και βλέπουν τον τελικό είναι fans! Το βλέπετε στην τηλεόραση, μπορείτε πραγματικά να αισθανθείτε ότι είναι μια αίθουσα που βράζει από ενθουσιασμό. Όταν δουλεύουμε μαζί ως παρουσιαστές περνάμε πράγματι καλά, αλλά περνάμε ακόμα πιο ωραία, όταν γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον περισσότερο, πέρα από αυτό!

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια που το Χέρνινγκ φιλοξενεί το DMGP 2019. Το 2014 η πόλη είχε δηλώσει υποψηφιότητα για να φιλοξενήσει και τον διαγωνισμό της Eurovision, που πραγματοποιούνταν στη Δανία μετά τη νίκη της Emmelie De Forest την προηγούμενη χρονιά. Η έλλειψη όμως αρκετών ξενοδοχείων και η αεροπορική του σύνδεση με λίγους προορισμούς, ήταν αρκετά για να του στερήσουν την διοργάνωση

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *