Δημήτρης Παπαδημητρίου: “Θα μας εκπροσωπήσει ένας καλλιτέχνης της independent μουσικής της Αθήνας”

Σε συνέντευξη του πριν από μερικά μόλις λεπτά στο ραδιοφωνικό σταθμό News 24 7, στους 88,6 FM, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου μίλησε για τα νέα του καθήκοντα στην ΕΡΤ, αλλά φυσικά και για τον διαγωνισμό της Eurovision!

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης που είναι παράλληλα και πρόεδρος της επιτροπής έργου της ΕΡΤ για την επιλογή του καλλιτέχνη, αλλά και της συμμετοχής που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2019 ρωτήθηκε για την φάση στην οποία βρίσκεται η ελληνική δημόσια τηλεόραση ως προς την επιλογή της συμμετοχής μας.

Ο κ. Παπαδημητρίου προφανώς και δεν αποκάλυψε το όνομα του καλλιτέχνη, αλλά είπε πως τόσο το τραγούδι, όσο και ο καλλιτέχνης έχει επιλεγεί. Μάλιστα ανέφερε ότι φέτος η ΕΡΤ θέλει να δείξει στον διαγωνισμό ότι υπάρχει μια Ελλάδα που παράγει πολιτισμό, όπως π.χ. ο σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος.

Το σημαντικότερο όμως που ανέφερε και νομίζουμε ότι έχει να κάνει και με το είδος του τραγουδιού ήταν το εξής:

Στην Αθήνα, όπως και στο Λονδίνο συνεχίζει και ανθεί ένας είδος independent ευρωπαϊκής μουσικής. Ο καλλιτέχνης και το τραγούδι μας αυτή ακριβώς την μουσική θα υπηρετεί!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα όσα αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2019!

6 ΣΧΟΛΙΑ
    • Sorcerer
      Sorcerer says:

      Γι’ αυτό να εύχεσαι να πάει καλά φέτος η Κατερίνα στη Eurovisionκαι να είναι γενικά ευχάριστη εμπερία για εκείνη, μήπως και καταφέρει να πείσει τον Leon, που είναι φίλος της, να πάει αυτός του χρόνου! 🙂

      Απάντηση
        • Sorcerer
          Sorcerer says:

          Απλά προσπαθώ να βλέπω μπροστά. Χεχε!
          Τον θέλω χρόνια τον Τιμολέοντα, αλλά το κόβω δύσκολο, λόγω του ότι μένει μόνιμα Λονδίνο και κάνει συνεχώς περιοδείες σε Αμερική και Ευρώπη.
          Ποτέ δεν ξέρεις όμως, και αν ο διαγωνισμός κάνει καλό στην Ντούσκα, ίσως να του αλλάξει τα μυαλά! 🙂

          Απάντηση
          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Εγω πάντως του ειχα κανει κρουση καποια στιγμη για συνεντευξη για τον διαγωνισμο κ ειχε δεχθει με χαρά..συντομα ισως την δειτε στο σαιτ μας!

          • Sorcerer
            Sorcerer says:

            Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία, κε Αργυρίου! Μακάρι κάποια στιγμή να τον δούμε στη σκηνή του διαγωνισμού! Μιλάμε για καλλιτεχνάρα, όχι αστεία!

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *