Η Michela Pace θα εκπροσωπήσει τη Μάλτα στο Τελ Αβίβ

HelloΟλοκληρώθηκε πριν από λίγο το X Factor Μάλτας, με το κοινό να αποφασίζει ότι νικήτρια του talent show και εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision 2019 είναι η Michela Pace.

Η Michela Pace βγήκε νικήτρια του σημερινού τελικού ανάμεσα σε τέσσερις υποψηφίους. Είναι η πρώτη νικήτρια του X Factor στη Μάλτα, μιας και προβλήθηκε στην μικρή μεσογειακή χώρα φέτος για πρώτη φορά. Η δημόσια τηλεόραση της Μάλτας αποφάσισε φέτος να καταργήσει το MESC ως εθνικός τελικός για την Eurovision και να τον αντικαταστήσει με το X Factor.

Η Michela Pace είναι 17 χρονών και κατάγεται από το νησί Γκόζο της μικρής νησιώτικης χώρας. Κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη της audition, έχοντας μέχρι το τέλος την εμπιστοσύνη του μέντορα της  Howarth Keith.

Οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι που έφθασαν στον σημερινό τελικό ήταν οι Owen Leuellen από την ομάδα των αγοριών με μέντορα την Ira Losco, Nicole Frendo από την ομάδα των κοριτσιών με μέντορα τον Howarth Keith και η Petra από την ομάδα των overs με μέντορα τον Ray Mercieca.

Στην τέταρτη θέση ήταν η Petra, τρίτη η Nicole Frendo και δεύτερος ο Owen Leuellen.

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Michela τον Μάιο στο Τελ Αβίβ θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Δείτε μία από τις πιο εντυπωσιακές ερμηνείες της κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *