Ιρλανδία: Με τον Niall Horan στο Τελ Αβίβ;

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στην Irish Mirror, φαίνεται πως αποκαλύφθηκε ο φετινός εκπρόσωπος της Ιρλανδίας στη Eurovision, του Τελ Αβίβ.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Niall Horan, μέλος των One Direction, που έγιναν γνωστοί μέσα από τον 7o κύκλο του Βρετανικού σόου, The X-Factor, όπου και κατέκτησαν την τρίτη θέση.

Ωστόσο, λίγα λεπτά αφότου, η είδηση ήρθε στη δημοσιότητα οι υπεύθυνοι της Irish Mirror κατέβασαν το εν λόγω άρθρο από τη σελίδα τους. Παρ’ όλα αυτά, τα μέλη του ESCNation κατάφεραν να τραβήξουν στιγμιότυπα του άρθρου, τα οποία δημοσιεύθηκαν και μέσω του ESCXTRA και μπορείτε να τα δείτε παρακάτω:

 

Φαίνεται λοιπόν, ότι το άρθρο επρόκειτο να ανέβει αργότερα μέσα στην ημέρα, καθώς το timestamp προτείνει στις 23:28 απόψε. Τα στιγμιότυπα οθόνης έχουν δημοσιευθεί από έναν χρήστη του ESCNation με το όνομα “Jay”.

Ταυτόχρονα, με Post της στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η δημόσια ραδιοτηλεόραση της Ιρλανδίας, RTE, αναπολεί την περσινή συμμετοχή της Χώρας στη Λισαβόνα λέγοντας: Είμαστε περήφανοι!

 

Μας προετοιμάζει άραγε η RTE για την ανακοίνωση του φετινού της εκπροσώπου; Θα είναι ο Niall Horan αυτός που θα ταξιδέψει με την ιρλανδική σημαία στο Τελ Αβίβ;

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *