Ισλανδία: Στις 26 Ιανουαρίου η ανακοίνωση των φιναλίστ του Söngvakeppnin 2019

Παρά τις μικτά αποτελέσματα, η Ισλανδία εξακολουθεί να επικεντρώνεται στην επιτυχία της στην Eurovision. Και τώρα ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός RUV ανακοίνωσε ότι οι συμμετέχοντες για το Söngvakeppnin 2019 θα αποκαλυφθούν στις 26 Ιανουαρίου.

✨Myndataka af keppendum í gangi… okkur líst mjöööög vel á þá! Við kynnum þau svo fyrir ykkur 26. janúar kl.19:45. Takið kvöldið frá!✨

Geplaatst door Söngvakeppnin op Dinsdag 8 januari 2019

Η είδηση ​​ήρθε μέσω της επίσημης σελίδας του Söngvakeppnin στο Facebook.

Δέκα φιναλίστ θα ανακοινωθούν από τις 19:45 μ.μ., παρόλο που το πώς και πού θα γ’ινει αυτή η ανακοίνωση παραμένει μυστικό.

Η ανάρτηση περιλαμβάνει τρία στελέχη του RUV που κοιτάζουν μια οθόνη φορητού υπολογιστή και αποκαλύπτει ότι “τους αρέσουν” οι φιναλίστ.

Αλλαγές στο Söngvakeppnin 2019;

Το RUV έκανε μερικές αλλαγές στους κανόνες και τη μορφή του Söngvakeppnin 2019.

Μόνο δύο τραγούδια θα προχωρήσουν από κάθε ημιτελικό, που σημαίνει ότι ο τελικός θα αποτελείται από τέσσερα τραγούδια μόνο. Ωστόσο, οι παραγωγοί θα διατηρήσουν το δικαίωμα να δώσουν σε ένα τραγούδι “σωτηρία” και να το προωθήσουν ως μπαλαντέρ, αν το κρίνουν απαραίτητο.

Επιπλέον, θα δοθεί σημαντική έμφαση στην σκηνική παρουσία, με τον Βρετανό χορογράφο Lee Proud να ετοιμάζεται για να βοηθήσει το “παιχνίδι” της Ισλανδίας.

Η μεγαλύτερη όμως αλλαγή είναι το πώς έχουν επιλεγεί τα ίδια τα τραγούδια. Η δημόσια υποβολή δεν ήταν η μόνη πύλη για τον διαγωνισμό αυτό το έτος.

Το RUV διοργάνωσε εργαστήρια τραγουδοποιίας και κάλεσε αρκετούς έμπειρους καλλιτέχνες να συνθέσουν τραγούδια για τον διαγωνισμό.

Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 9 Φεβρουαρίου και 16 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός στις 12 Μαρτίου.

Το RUV ελπίζει ότι οι αλλαγές αυτές θα είναι αρκετές για να κερδίσουν επιτέλους μία θέση στον Τελικό του Τελ Αβίβ τον Μάιο, μετά από τέσσερις διαδοχικούς αποκλεισμούς.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *