Ισπανία: Απόψε αποφασίζει για το Τελ Αβίβ

HelloΣήμερα το βράδυ, πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη το Eurovision Gala, ο εθνικός τελικός δηλαδή της Ισπανίας, για την επιλογή του καλλιτέχνη και του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2019.

Εννιά πρώην σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας του OT 2018, θα βρεθούν για τελευταία φορά ως διαγωνιζόμενοι στο studio μέσα από το οποίο τους γνώρισε και τους αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό, με έπαθλο αυτή τη φορά την εκπροσώπηση της Ισπανίας στο Τελ Αβίβ.

Ο νικητής θα προκύψει μόνο από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, που σε ένα μόλις γύρο ψηφοφορίας σε αντίθεση με πέρσι, θα επιλέξει το τραγούδι αλλά και τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στην Eurovision 2019. Στις θέσεις της κριτικής επιτροπής, που θα έχει μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα θα καθίσουν οι Manuel Martos , Pastora Soler, Tony Aguilar και ο Doron Medalie.

Τα δέκα υποψήφια τραγούδια είναι:

Καλεσμένη της βραδιάς θα είναι η Ελένη Φουρέιρα, που συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στην μουσική σκηνή της Ισπανίας. Η ζωντανή μετάδοση του Eurovision Gala θα ξεκινήσει στις 23.05 ώρα Ελλάδας και μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ισπανικής δημόσιας τηλεόρασης (κάνοντας κλικ εδώ).

Ποιο τραγούδι πιστεύετε ότι θα εκπροσωπήσει τελικά την Ισπανία;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *