Ισπανία: Όλα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου μετά την νίκη του Miki

Αμέσως μετά την άνετη επικράτηση του Miki στο χθεσινοβραδινό Eurovision Gala, η δημόσια τηλεόραση της Ισπανίας, RTVE, μαζί φυσικά με τον νικητή, έδωσαν μία συνέντευξη τύπου για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Αρχικά να πούμε ότι το Eurovision Gala κινήθηκε σε πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, κάτω του 12% και με λιγότερους από 2 εκατομμύρια τηλεθεατές. Παρ’ όλα αυτά η RTVE είναι ικανοποιημένη και από την τελική επιλογή, αλλά και από την συνολική παρουσία του Operacion Triunfo 2018, που χθες έριξε και επίσημα ρολά.

Miki la venda

Τι θα συνέβαινε αν κέρδιζε το Muerdeme;

Αρχικά το ερώτημα που απευθύνθηκε στην αρχηγό αποστολής της Ισπανίας στο διαγωνισμό, Ana María Bordas, ήταν αν κέρδιζε η Maria ή η Natalia που το προηγούμενο διάστημα φάνηκαν αρνητικές στο ενδεχόμενο να εκπροσωπήσουν την χώρα τους στο Τελ Αβίβ, τι θα συνέβαινε.

Η Ana María Bordas δήλωσε πως στην περίπτωση αυτή, που δεν ισχύει εν προκειμένω αφού ο Miki ήθελε να συμμετάσχει στη Eurovision, θα πήγαινε το τραγούδι που κέρδιζε το Eurovision Gala με άλλον όμως ερμηνευτή. Αυτό πρακτική σημαίνει, ότι αν χθες κέρδιζε η Maria με το Muerdeme, τότε πολύ πιθανόν το τραγούδι να το ερμήνευε κάποια άλλη καλλιτέχνιδα στο Τελ Αβίβ, με δεδομένη την αντίθεση της Maria να συμμετάσχει το Μάιο στο διαγωνισμό.

Με revamp το La Venda στο Τελ Αβίβ

Ο δημιουργός του La Venda δήλωσε πως στο τραγούδι θα γίνει revamp για τη Eurovision. Η σκηνική παρουσίαση στο Τελ Αβίβ δεν θα είναι σε καμία περίπτωση αυτήν που είδαμε στο Eurovision Gala και υπάρχουν ήδη αρκετές ιδέες για αυτό.

Miki winner Eurovision Gala

Κάτι που αξίζει να αναφερθεί είναι όσα είπε ο Miki για το αν ευνοήθηκε από τις δηλώσεις της Maria και της Natalia υπέρ του και κατά των συμμετοχής τους στη Eurovision 2019. Ο Miki απάντησε ότι οι eurofans ψηφίζουν έξυπνα, με βάση τα τραγούδια και όχι τις τυχόν δηλώσεις, δίνοντας μια διπλωματική απάντηση.

Μάλλον ανακουφισμένες πάντως τις βλέπουμε εμείς να πανηγυρίζουν περισσότερο ακόμα και από τον Miki στην νικητήρια ερμηνεία του La Venda στο τέλος του Eurovision Gala:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *