Ισραήλ: Στο πάρκο “Ganey Yehosha”θα φιλοξενηθεί το camping στην Eurovision 2019

Με προηγούμενο άρθρο σας είχαμε ενημερώσει για τις σκέψεις των Ισραηλινών διοργανωτών, να κατασκευάσουν ένα camping την περίοδο του διαγωνισμού στο Τελ Αβίβ, προκειμένου να χτυπήσουν τις αυξημένες τιμές των ξενοδοχείων, αλλά και την έλλειψη δωματίων. Ο δήμος της πόλης προχωρά στην υλοποίηση αυτού του σχεδίου, ξεκινώντας από την δημοπράτηση του έργου.

Το camping θα δημιουργηθεί μέσα στο πάρκο Ganey Yehosha και θα μπορεί φιλοξενήσει μέχρι 2.000 ανθρώπους. Θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για ντους, ενοικίαση ποδηλάτων, εστιατόρια, ενώ η απόσταση του από τον χώρο που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό είναι μικρή.

Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού που προκήρυξε ο δήμος του Τελ Αβίβ, το camping θα περιλαμβάνει τρία επίπεδα φιλοξενίας:

  • Τέντες για camping ή χώρος για να στήσεις την δική σου τέντα
  • Μεγαλύτερες τέντες για περισσότερη άνεση
  • Trailers με aircondition και άλλες διευκολύνσεις

Ο δήμαρχος του Τελ Αβίβ σχολίασε σχετικά:

Ο δήμος του Τελ Αβίβ δεσμεύεται να πραγματοποιήσει μια φανταστική Eurovision και δουλεύει πάνω στην φιλοξενία των τουριστών που θα επισκεφθούν την πόλη για τον διαγωνισμό. Η δημιουργία του camping είναι μία μόνο από τις παρεμβάσεις που σχεδιάζουμε για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλες τις δραστηριότητες που η πόλη θα τους προσφέρει.

Είναι μία λύση η δημιουργία του camping στις αυξημένες τιμές των ξενοδοχείων;

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *