Ισραήλ: “Όταν η ISIS επιχειρεί να ανατινάξει την Eurovision στο Τελ Αβίβ”

Μια νέα σειρά που δίνει τη μάχη της με το χρόνο, προκειμένου να μεταδοθεί λίγο πριν τον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, είναι το Douze Points. Δύο πράκτορες της Mossad προσπαθούν να ανακαλύψουν το τρομοκράτης της ISIS που έχει ως στόχο να πραγματοποιήσει μία πρωτοφανή τρομοκρατική επίθεση την ώρα που εξελίσσεται ο διαγωνισμός στο Ισραήλ. Θα μπορέσουν να σώσουν τον διαγωνισμό και να ανακαλύψουν τον τρομοκράτη που είναι ένας εκ των δύο τραγουδιστών της Γαλλίας;

Το σκηνικό είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος διεξάγεται στο Τελ Αβίβ φέτος μετά τη διάσημη νίκη της Netta Barzilai στη Λισαβόνα τον περασμένο Μάιο. Στο “Douze Points”, το ισλαμικό κράτος σχεδιάζει με την βοήθεια ενός Γάλλου διαγωνιζόμενου που έχει στρατολογήσει, να πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή τρομοκρατική επίθεση. Οι πράκτορες της Mossad κάνουν το καλύτερο δυνατό για να την αποτρέψουν.

Ο Asaf Zelicovitch και ο Yoav Hebel άρχισαν να δουλεύουν στη σειρά αμέσως μετά το θρίαμβο της Barzilai. Αναρωτήθηκαν, τι θα γίνει αν υπάρξει τρομοκρατική επίθεση στη Eurovision; Οι δύο, που κάποτε συνεργάστηκαν στο διαφημιστικό πρακτορείο McCann, αποφάσισαν να σκηνοθετήσουν αυτή τη μίνι σειρά, που θα περιλαμβάνει τρία επεισόδια.

Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησαν τα γυρίσματα σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Τελ Αβίβ, όπου καταφθάνει η φανταστική γαλλική αποστολή, συμπεριλαμβανομένου του φυτεμένου ισλαμιστή τρομοκράτη.

Οι δημιουργοί της σειράς σίγουρα δεν μπορούσαν να φανταστούν πόσο η ζωή καμιά φορά μιμείται τα κινηματογραφικά σενάρια. Η Γαλλία φέτος στέλνει τον Bilal Hassani στο Τελ Αβίβ. Ο 19χρονος μουσουλμάνος, έχει εξαγριώσει φανατικούς μουσουλμάνους που δεν φαίνεται να τους αρέσουν οι περούκες και το μακιγιάζ του Bilal.

Το “Douze Points” πρέπει να δώσει μία σκληρή μάχη με τον χρόνο. Η Eurovision λαμβάνει χώρα σε λιγότερο από τέσσερις μήνες. Σε αυτό το διάστημα πρέπει να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της σειράς στο Ισραήλ – και τρεις μέρες στο Παρίσι – ενώ θα πρέπει να γίνει και το μοντάζ των τριών επεισοδίων και να ξεκινήσει η προβολή της μία εβδομάδα πριν από τη μετάδοση της Eurovision στα μέσα Μαΐου.

Στη σειρά θα πρωταγωνιστούν ο Ισραηλινός εθελοντή που θα συνοδεύει την γαλλική αποστολή, οι δύο πράκτορες της Mossad, αλλά και οι δύο τραγουδιστές που εκπροσωπούν την Γαλλία. Δύο παιδιά που μεγάλωσαν μαζί αλλά πήραν δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Ο ένας είναι ένας ομοφυλόφιλος που βγήκε από το ντουλάπι, ενώ ο άλλος είναι ένας ισλαμιστής που έχει χάσει τον δρόμο του και είναι κυριευμένος από το μίσος.

Ήδη οι παραγωγοί της σειράς ανέφεραν ότι είναι σε συνομιλίες με ανθρώπους της γαλλικής τηλεόρασης προκειμένου τα δικαιώματα του Douze Points να διατεθούν και στην Γαλλία.

Μυθοπλασία ή οιονεί πραγματικότητα; Τα συμπεράσματα δικά σας!

πηγή: Haaretz

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *