Ιταλία: Ο Claudio Bisio και η Virginia Raffaele θα συμπαρουσιάσουν το Sanremo 2019 μαζί με τον Claudio Baglioni

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο ηθοποιός και παρουσιαστής Claudio Bisio και η ηθοποιός Virginia Raffaele θα συνοδέψουν τον Claudio Baglioni στην παρουσίαση του Sanremo 2019.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, ένας άνδρας και μια γυναίκα θα βοηθήσουν τον Claudio Baglioni, που είναι και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ στην παρουσίαση του. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά για τον 61χρονο Claudio Bision στη θέση αυτή, ενώ δεύτερη φορά για την Virginia που συμπαρουσίασε το Sanremo και το 2016. Πέρσι στο ρόλο αυτό ήταν οι Pierfrancesco Favino και  Michelle Hunziker.

Τα τραγούδια του Einar και του Mahmood

Οι νικητές του Sanremo Giovani, που φέτος αυτονομήθηκε από το κυρίως φεστιβάλ του Sanremo, Einar και Mahmood, ανακοίνωσαν τους τίτλους των τραγουδιών με τα οποία θα συμμετάσχουν στο Sanremo 2019.

  • Einar – Parole nuove
  • Mahmood – Soldi

Το Sanremo 2019 θα πραγματοποιηθεί στο Teatro Ariston από τις 5 έως και τις 9 Φεβρουαρίου. Για την πλήρη λίστα των υποψηφίων μπορείτε να δείτε το σχετικό μας άρθρο. Για μια περισσότερη εμβάθυνση στο Sanremo 2019 μπορείτε να δείτε εδώ, ενώ για τα πρώτα στοιχήματα για τον νικητή εδώ.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο νικητής του Sanremo 2019 θα έχει την δυνατότητα εφόσον το επιθυμεί να εκπροσωπήσει την Ιταλία στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Σε περίπτωση που αυτός αρνηθεί, τότε η RAI έχει το δικαίωμα να επιλέξει όποιον από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες επιθυμεί, με βάση τα δικά της κριτήρια.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *