Ιταλία: Πώς θα είναι τα 24 τραγούδια του Sanremo 2019

Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα 24 τραγούδια του Φεστιβάλ Sanremo 2019. Ο Claudio Baglioni δήλωσε ότι ελπίζει πως η επιτροπή που επέλεξε τα τραγούδια έκανε καλή δουλειά. Τόνισε ότι δεν θα ερμηνεύσει κλασικά τραγούδια του, προκειμένου να μην επαναλάβει τον εαυτό του. Τα τραγούδια φέτος σαν σύνολο δείχνουν την αβεβαιότητα που επικρατεί στην Ιταλία. Όπως και πέρυσι, ο Baglioni θα αλληλεπιδρά με τους παρουσιαστές με κωμικό τρόπο.

Τα τραγούδια του Sanremo 2019

Φαίνεται ότι το τραγούδι που ξεχώρισαν οι δημοσιογράφοι είναι αυτό των Daniele Silvestri και Rancore με τίτλο Argentovivo που μιλά για τη ζωή στις φυλακές μέσα από τα μάτια ενός δεκαεξάχρονου. Στη βραδιά των ντουέτων θα τους συνοδεύσει ο Manuel Agnelli. Επίσης το τραγούδι Rolls Royce του Achille Lauro με αναφορές στον Elvis, τον Jimi Hendrix και την Amy Winehouse είναι ένα πολύ δυνατό ροκ κομμάτι. Ειδική μνεία γίνεται στον Mahmood και το τραγούδι του με δυνατούς στίχους και αναφορές στη μουσουλμανική θρησκεία.

Τα κομμάτια των Arisa, Anna Tatangelo, Enrico Nigiotti, Ex-Otago, Motta, Negrita και Ultimo είναι όλα ιδιαίτερα και ξεχωριστά, ενώ οι Francesco Renga, Irama και Nek έχουν πολύ δυνατά κομμάτια. Ειδικά το τραγούδι του Nek υπόσχεται να κάνει τον κάθε θεατή να σηκωθεί από τον καναπέ και να χορέψει με τον ρυθμό του. Τέλος, οι Nino D’Angelo και Livio Core θα μας τραγουδήσουν στα ναπολιτάνικα.

Αντιθέτως, τα τραγούδια των Simone Cristicchi, Patty Pravo και Briga, Paola Turci, Loredana Berte, Il Volo, Ghemon, Federica Carta και Shade και Einar σαν πρώτο άκουσμα δεν ενθουσίασαν τους δημοσιογράφους. Οι Booombadash και οι Zen Circus είχαν ανάμικτες κριτικές.

Τα ντουέτα του Sanremo 2019

O Baglioni αποκάλυψε και μερικά ντουέτα που θα δούμε στις 8 Φεβρουαρίου στη σκηνή του Ariston. Nek με Neri Marcorè, Ultimo με Fabrizio Moro, Zen Circus με Brunori Sars, Simone Cristicchi με Ermal Meta, Francesco Renga με Bungaro και το μπαλέτο της Eleonora Abbagnato, Daniele Silvestri και Rancore με Manuel Agnelli, BoomDaBash με Rocco Hunt, Anna Tatangelo με Syria, Mahmood με Guè Pequeno, Paola Turci με Beppe Fiorello, Loredana Bertè με Irene Grandi, Enrico Nigiotti με Paolo Jannacci

To Φεστιβάλ Τραγουδιού Saremo 2019 θα διεξαχθεί από τις 5 ως τις 9 Φεβρουαρίου.

Μείνετε συντονισμένοι στο eurovisionfun, γιατί κανείς δεν ξέρει το Sanremo όπως εμείς!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *