Κύπρος: Με πυρετώδεις ρυθμούς η προετοιμασία του Replay!

Δεύτερη μέρα για το 2019 σήμερα, γεγονός που δεν αφήνει τον δημιουργό των μεγάλων επιτυχιών, Άλεξ Παπακωνσταντίνου, εκτός στούντιο. Τι μοιράστηκε με το κοινό του ο γνωστός μουσικός παραγωγός;

Στην τελική ευθεία το Replay

Ο Άλεξ Παπακωνσταντίνου επέλεξε να περάσει την δεύτερη μέρα του νέου χρόνου μέσα στο στούντιο, βάζοντας τις τελευταίες πινελιές στο Replay. Ο ίδιος μοιράστηκε μερικά stories μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram , στα οποία φαίνεται να είναι μαζί με τον γνωστό σε όλους μας πλέον, Teddy Sky, τον Viktor Svensson και τον Albin Nedler. Σημειώνεται πως ο Teddy Sky ήταν στα φωνητικά στην συμμετοχή της Κύπρου με το Fuego και την Ελένη Φουρέιρα, ενώ ο ίδιος επιμελήθηκε τη μουσική στο τελευταίο της single με τίτλο Tomame.

Ο Viktor Svensson συνεργάζεται χρόνια με τον Άλεξ Παπακωνσταντίνου και μαζί έχουν γράψει το Fuego της Ελένης Φουρέιρα και το La La Love της Ήβης Αδάμου. Οι δύο τους όμως μαζί με τον Albin Nedler είναι υπεύθυνοι για την δημιουργία του Unloved, του single δηλαδή με το οποίο η Τάμτα ήθελε να διαγωνιστεί στην Eurovision στο παρελθόν.

Η ηχογράφηση του Replay από την Τάμτα

Καθώς οι μέρες περνούν και αφού γνωρίζουμε πλέον ότι το Replay είναι η δημιουργία μιας δοκιμασμένης ομάδας, το μόνο που έχουμε να περιμένουμε είναι η επίσημη ηχογράφηση του τραγουδιού από την Τάμτα. Σύμφωνα με προηγούμενο ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, η ηχογράφηση θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες στην Σουηδία.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *