Κύπρος: Συναυλία της Τάμτα στη Λάρισα

Η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision, Τάμτα, βρέθηκε σήμερα στη πόλη της Λάρισας για να δώσει μια συναυλία με αφορμή τη τελετή λήξης του Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου της πόλης, Το Πάρκο Των Ευχών.  Αφού ερμήνευσε γνωστές της επιτυχίες αλλά και άλλα ελληνικά και ξένα τραγούδια, η Τάμτα, στο τέλος της βραδιάς μοίρασε αυτόγραφα και βγήκε φωτογραφίες με τον κόσμο που τη περίμενε. Εκεί, βρήκε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί αλλά και να μιλήσει μαζί της ο συντάκτης του Eurovisionfun, Παναγιώτης Νάρης.

Πέρα της γενικής συζήτησης, η Τάμτα μίλησε και για τη συμμετοχή της στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Αρχικά, είπε τα εξής:

Είμαι ενθουσιασμένη και θέλω να το χαρώ. Είναι απίστευτη η στήριξη που λαμβάνω από τους fans τους διαγωνισμού.

Στη συνέχεια, όταν ειπώθηκαν ευχές για..πρωτιά η Τάμτα είπε τα παρακάτω:

Κοιτάξτε να δείτε, είναι απλά ένας διαγωνισμός και πάω να το διασκεδάσω. Δε μπορούμε να μιλάμε για πρωτιά από τη στιγμή που δε ξέρουμε τι θα συναντήσουμε από τις άλλες χώρες. Να περάσω στον τελικό και βλέπουμε! Πραγματικά,όμως, μένω έκπληκτη που εσείς πιστεύετε πιο πολύ σε μένα παρά εγώ στον ίδιο μου τον εαυτό! Πάντως, η Eurovision είναι κάτι που ήθελα να κάνω και με “κυνηγάει” χρόνια”.

Να ευχηθώ, όπως έκανα και από κοντά, για ακόμα μια φορά καλή επιτυχία στην Τάμτα. Πρόκειται για έναν γλυκύτατο άνθρωπο και για μια σπουδαία καλλιτέχνη. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ!!

Η φωτογραφία του συντάκτη μας με την Τάμτα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νεώτερα για τη συμμετοχή της Τάμτα για τη Κύπρο στο Tel Aviv, εν αναμονή του πρώτου ακούσματος του τραγουδιού της με τίτλο Replay! 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *