Κύπρος: Τάμτα, Alex P. και Sacha συναντιούνται για πρώτη φορά στην Αθήνα

Σήμερα Παρασκευή 4 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση μεταξύ της εκπροσώπου της Κύπρου Τάμτας με τον συνθέτη του τραγουδιού Άλεξ Παπακωνσταντίνου και της χορογράφου Sacha Jean-Baptiste στην Αθήνα.

Τόσο ο Άλεξ Παπακωνσταντίνου, όσο και η Sacha Jean-Baptiste καταφθάνουν στην πρωτεύουσα με σκοπό την πρώτη επαφή των τριών, ενώ παρών θα είναι και ο κ. Μιχάλης Μαραθεύτης, Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ, αλλά και η κα. Εύη Παπαμιχαήλ, αρχηγός της κυπριακής αποστολής.

Η Sacha Jean-Baptiste πρόκειται να επισκεφθεί την Τάμτα στο μαγαζί που εμφανίζεται, με σκοπό να παρατηρήσει την ποπ τραγουδίστρια, ούτως ώστε αυτό που θα ετοιμάσει να είναι στο στυλ και στο ύφος της Τάμτας. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι την ίδια πρακτική ακολούθησε και πέρσι με την Ελένη Φουρέιρα.

Η ηχογράφηση του τραγουδιού αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες στην Σουηδία, ενώ παραμένει άγνωστο το πότε θα ανακοινωθεί στο ευρύ κοινό.

Update:

Το ΡΙΚ επιβεβαιώσε την συνάντηση και το ρεπορτάζ του EurovisionFun πριν από λίγο με μία φωτογραφία που ανάρτησε στα κοινωνικά του δίκτυα:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *