Ολλανδία: Τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου η ανακοίνωση της συμμετοχής;

Παρά τα όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί για την Ολλανδία, ο σχολιαστής του AVROTROS και μέλος της επιτροπής που θα επιλέξει την ολλανδική συμμετοχή για την Eurovision, Cornald Maas, φαίνεται να ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Σε συνέντευξή του στο Show Nieuws, επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν την Ολλανδία να επιλέγει ένα χορευτικό κομμάτι, ενώ αναφέρει ότι έχει βρεθεί και ο καλλιτέχνης που θα το ερμηνεύσει (μπορείτε να δείτε το απόσπασμα εδώ).

Είναι εντυπωσιακό και αρκετά απρόσμενο. Είμαι αρκετά χαρούμενος και νομίζω ότι θα τα πάει πολύ καλά.

Αν και αρνήθηκε να αναφέρει το πότε θα ανακοινωθεί ο καλλιτέχνης και το τραγούδι, στενές πηγές του Songfestivalweblog.nl αναφέρουν ότι η ανακοίνωση θα γίνει περί τα τέλη Φεβρουαρίου, ή ακόμη και αρχές Μαρτίου.

Η Ολλανδία στην Eurovision 2019

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, το δημόσιο κανάλι της Ολλανδίας αποφάσισε να επιλέξει τον εκπρόσωπο της χώρας μέσω απευθείας ανάθεσης. Φαίνεται πως οι Ολλανδοί έχουν βρει την χρυσή συνταγή για την πρόκριση στον Μεγάλο Τελικό, αφού από το 2013 μέχρι σήμερα, με εξαίρεση το 2015, η χώρα καταφέρνει να προκρίνεται στον Τελικό.

Αξιοσημείωτο δε, είναι το γεγονός ότι η χώρα ήταν ανάμεσα στις χώρες με τις περισσότερες συνεχόμενες αποτυχίες στον διαγωνισμό – δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό από το 2005 μέχρι και το 2012.

Το 2014 την χώρα εκπροσώπησαν το δίδυμο The Common Linnets με το τραγούδι Calm After the Storm, τερματίζοντας στην 2η θέση, την καλύτερη θέση της χώρας από την τελευταία νίκη τους 1975.

Πηγή: escxtra/escunited

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *