Ρουμανία: Η νικήτρια του X Factor Bella Santiago στη θέση του Dan Bittman που αποχώρησε από το Selectia Nationala;

Τις τελευταίες ώρες και μετά την αποχώρηση του Dan Bittman από το Selectia Nationala 2019, έχουν κυκλοφορήσει οι φήμες που θέλουν την πρόσφατη νικήτρια του X Factor, Bella Santiago, να παίρνει wildcard από την δημόσια τηλεόραση της Ρουμανίας και να διαγωνίζεται στους ημιτελικούς του εθνικού τελικού της χώρας για την Eurovision 2019.

Η Bella Santiago έχει επιχειρήσει και στο παρελθόν να εκπροσωπήσει την Ρουμανία, χωρίς όμως επιτυχία. Έχει καταγωγή από τις Φιλιππίνες, αν και ζει και δραστηριοποιείται μουσικά στην Ρουμανία. Πριν από λίγες ημέρες στέφθηκε νικήτρια του X Factor, ενώ η ίδια με ένα instastory τροφοδότησε τις φήμες, αφού ρωτούσε τους fans της, μετά την νίκη της στο talent show, αν θα την ήθελαν να την δουν να διαγωνίζεται για την Eurovision 2019.

Προς το παρόν η TVR δεν έχει ανακοινώσει αν θα αντικαταστήσει τον Dan Bittman. Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Bittman ήταν ο πρώτος εκπρόσωπος της Ρουμανίας στο διαγωνισμό, στην παρθενική συμμετοχή της χώρας το 1994.

Για την αποχώρηση του ο ίδιος έγραψε στο Facebook, ότι γίνεται καθαρά για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και γιατί θεωρεί ότι θα ήταν καλύτερο να εκπροσωπηθεί η Ρουμανία από έναν νέο καλλιτέχνη. Γεννάται εδώ το ερώτημα γιατί τότε δήλωσε συμμετοχή;

Παρακάτω δείτε μία από τις ερμηνείες της στο X Factor της Ρουμανίας:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *