Ρουμανία: Νέος αρχηγός αποστολής για την Eurovision

Hδημόσια τηλεόραση της Ρουμανίας όρισε νέο αρχηγό αποστολής για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Έτσι μετά τον περσινό πρώτο αποκλεισμό, η Ρουμανία με νέο format στο Selectia Nationala και νέο αρχηγό αποστολής ελπίζει σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο Τελ Αβίβ.

Η νέα αρχηγός αποστολής ονομάζεται Smaranda Vornicu-Shalit και έχει εμπειρία από μεγάλα τηλεοπτικά events. Η Smaranda υπήρξε μέλος της ομάδας παραγωγής του διεθνούς φεστιβάλ Cerbul de Aur, που πραγματοποιήθηκε πέρσι στη Ρουμανία με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η ίδια μετά τον διορισμό της ως νέα αρχηγός αποστολής της Ρουμανίας στο διαγωνισμό της Eurovision δήλωσε:

Το να διοριστείς ως μέλος της ομάδας του TVR για τη Eurovision 2019 είναι τιμή και μεγάλη ευθύνη.  Εύχομαι η εμπειρία που αποκτήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Cerbul de Aur να υποστηριχθεί από αυτό το κοινό όνειρο για εμάς, είτε μιλάμε για καλλιτέχνες και φίλους είτε το ευρύ κοινό και τους διοργανωτές. Όλοι θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη Ρουμανία στους τελικούς του Τελ Αβίβ!

23 διαγωνιζόμενοι θα συμμετάσχουν στους δύο ημιτελικούς του Selectia Nationala, που θα πραγματοποιηθούν στις 27 Ιανουαρίου και 10 Φεβρουαρίου στο Αράντ και στο Ιάσιο αντίστοιχα. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι στις 17 Φεβρουαρίου.

Φέτος στο Selectia Nationala τα αποτελέσματα θα κριθούν από τις ψήφους του κοινού και μιας διεθνούς κριτικής επιτροπής.

Μπορείτε να ακούσετε τα υποψήφια τραγούδια στην παρακάτω playlist:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *