Αυστραλία: Ανακοινώθηκαν οι τρεις τελευταίοι συμμετέχοντες του Australia Decides

Ολοκληρώθηκε το παζλ των συμμετεχόντων του Eurovision: Australia Decides, το οποίο θα καθορίσει ποιος ή ποια θα εκπροσωπήσει την Αυστραλία στο Τελ Αβιβ τον Μάιο.

Το SBS ανακοίνωσε πως η ροκ σταρ Ella Hooper, η ποπ ντίβα Tania Doko και ο νικητής του The Voice Alfie Arcuri θα είναι οι τρεις που θα κλείσουν το line-up του εθνικού τελικού της χώρας.

Ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός της Αυστραλίας έφερε επίσης στη δημοσιότητα και πέντε ακόμα τραγούδια. Αυτά είναι: Ο Mark Vincent θα ερμηνεύσει το This Is Not The End, ένα δυναμικό τραγούδι που μιλάει για την αποφασιστικότητα. Το Dust του Aydan μιλάει για την αγάπη, αλλά και τον χωρισμό. Η 16χρονη Leea Nanos θα τραγουδήσει το Set Me Free, ενώ ο Alfie Arcuri θα ερμηνεύσει το To Myself . Το electro-soul ντουέτο, Electric Fields, έχει ήδη μαγέψει με το 2000 and Whatever. Τέλος, η θρυλική drag queen, Courtney Act θα τραγουδήσει το Fight for Love. Εντός των προσεχών ημερών θα ακούσουμε τα τραγούδια των Sheppard, Kate Miller-Heidke, Tania Doko και Ella Hooper.

Ο πρώτος εθνικός τελικός της Αυστραλίας θα διεξαχθεί στο Γκολντ Κόουστ στις 9 Φεβρουαρίου και παρουσιαστές θα είναι η ραδιοφωνική παραγωγός Myf Warhurst και ο κωμικός Joel Creasey.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *