Γαλλία: Συμπληρώθηκαν οι φιναλίστ του Destination Eurovision 2019

Oλοκληρώθηκε πριν από λίγο η μετάδοση του δεύτερου ημιτελικού του Destination Eurovision 2019, του εθνικού τελικού δηλαδή της Γαλλίας για την επιλογή της συμμετοχής της χώρας στη Eurovision, όπου εννέα καλλιτέχνες διεκδικούσαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό της 27ης Ιανουαρίου. Ποιοι τα κατάφεραν όμως;

Το show

Η βραδιά ξεκίνησε πολύ δυναμικά, αφού πέρα από την περσινή νικήτρια του διαγωνισμού Netta, που ξεσήκωσε τα πλήθη με το Toy, είχαμε και κάποιους που ήθελαν να στείλουν το μήνυμα κατά της διοργάνωσης του Ισραήλ, σηκώνοντας μάλιστα και πανό για αυτό.

Το απρόσμενο όμως αυτό γεγονός δεν ήταν αρκετό για να κάμψει τον ενθουσιασμό της Netta, που βρέθηκε στο Παρίσι καλεσμένη της γαλλικής δημόσιας τηλεόρασης.

Παρουσιαστής, όπως και πέρσι, ήταν ο Γαλλοκαναδός τραγουδιστής Garou, ενώ το panel της κριτικής επιτροπής που ήταν παρόντες στο studio με δικαίωμα γνώμης, χωρίς όμως δικαίωμα ψήφου, ήταν οι VitaaAndré Manoukian και Christophe Willem.

Τα πέντε μέλη της διεθνούς κριτικής επιτροπής που καθόρισαν κατά 50% τα σημερινά αποτελέσματα ήταν οι Mikolas Josef, εκπρόσωπος της Τσεχίας το 2018,  Zoe Straub, εκπρόσωπος της Αυστρίας το 2016, τον παραγωγό του Melodifestivalen, Christer Björkman και τις αρχηγούς αποστολής της Γεωργίας και Αρμενίας, Natia Mshvenieradze και Anushik Ter-Ghukasyan αντίστοιχα.

 

Τα τραγούδια που διαγωνίστηκαν στο Δεύτερο Ημιτελικό του Destination Eurovision ήταν τα εξής (πατώντας στον τίτλο του τραγουδιού, μπορείτε να δείτε τις αποψινές εμφανίσεις):

  1. Ugo – Ce qui me blesse
  2. Gabriella – On cherche encore (Never get enough)
  3. Doutson – Sois un bon fils
  4. Seemone – Tous les deux
  5. PhilipElise – Madame la paix
  6. The Divaz – La voix d’Aretha
  7. Tracy De Sà – Por aquí
  8. Noémie – Ma petite famille
  9. Emmanuel Moire – La promesse

Λίγο πριν από την ερμηνεία του τραγουδιού τους, οι εννέα φιλόδοξοι καλλιτέχνες κλήθηκαν να τραγουδήσουν από μία διασκευή.

Τα αποτελέσματα

Αρχικά είδαμε την βαθμολογία της κριτικής επιτροπής. Κάθε κριτής ψήφιζε με 2 ,4 ,6, 8, 10 και 12 βαθμούς στα αγαπημένα του τραγούδια.

Στην συνέχεια είχαμε τα τελικά αποτελέσματα, με την ενσωμάτωση και της βαθμολογίας του κοινού.

Παρακάτω μπορείτε να ξαναδείτε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας του κοινού

Τα τέσσερα λοιπόν τραγούδια που κατάφεραν να συγκεντρώσουν την μεγαλύτερη βαθμολογία και προκρίνονται στον τελικό του Destination Eurovision 2019 είναι τα εξής:

  • Tous les deux
  • La promesse
  • La voix d’ Aretha
  • Sois un bon fils

Σας υπενθυμίζουμε ότι από τον πρώτο ημιτελικό προκρίθηκαν τα εξής τραγούδια:

  • Roi
  • La Haut
  • Le Petit Nicolas
  • Comme Une Grande

Το επόμενο Σάββατο οι συνολικά 8 προκριθέντες θα παλέψουν για το χρυσό εισιτήριο και την εκπροσώπηση της χώρας στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision.

Συμφωνείτε με τα αποτελέσματα του δεύτερου ημιτελικού; Πιστεύετε ότι κάποιο από αυτά τα τέσσερα τραγούδια μπορεί να φέρει μία καλή θέση ή ακόμα και τη νίκη στη Γαλλία;

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις λεπτομέρειες του εθνικού τελικού της Γαλλίας.

 

1 reply
  1. Giannis Argyriou
    Giannis Argyriou says:

    Τώρα να δούμε τι θα γίνει..θεωρητικα τρεις ειναι οι διεκδικητες..Roi, La promesse και Tous le deux. Το προβάδισμα το εχει το Roi αλλα τπτ δεν ειναι δεδομενο. Φωνητικα πολυ καλυτερος απο όλους ο Emmanuel που ειναι και η προσωπικη μου επιλογη!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *