Γαλλία: Τα μέλη της διεθνούς επιτροπής στο Δεύτερο Ημιτελικό του Destination Eurovision 2019

ΤοΣάββατο 19 Ιανουαρίου ο δεύτερος ημιτελικός του Destination Eurovision 2019, του εθνικού τελικού της Γαλλίας, θα προβληθεί ζωντανά από το France 2. Πριν από λίγο ανακοινώθηκαν τα πέντε μέλη της διεθνούς κριτικής επιτροπής, που θα καθορίσουν κατά 50% τα αποτελέσματα του ημιτελικού.

Μόνο η διεθνής κριτική επιτροπή θα ψηφίσει φέτος

Μία από τις σημαντικές αλλαγές του φετινού Destination Eurovision, σε σχέση με το περσινό είναι ότι τα τρία μέλη της κριτικής επιτροπής που θα είναι παρόντα στο studio κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, θα έχουν μόνο συμβουλευτικό ρόλο. Μια διεθνής επιτροπή θα καθορίσει τα αποτελέσματα τόσο στους ημιτελικούς, όσο και στον τελικό. Μάλιστα τα μέλη που θα την απαρτίζουν θα είναι διαφορετικά κάθε φορά (ημιτελικοί και τελικός).

Τα πέντε μέλη της κριτικής επιτροπής που θα ψηφίσουν στο δεύτερο ημιτελικό είναι:

Ανάμεσα τους βλέπουμε δύο Eurostars, τον Mikolas Josef, που εκπροσώπησε πέρσι την Τσεχία στο Διαγωνισμό της Λισαβόνας αλλά και την  Zoe Straub, εκπρόσωπο της Αυστρίας, το 2016. Επιπλέον, συναντάμε τον παραγωγό του Melodifestivalen, Christer Björkman και τις αρχηγούς αποστολής της Γεωργίας και Αρμενίας, Natia Mshvenieradze και Anushik Ter-Ghukasyan αντίστοιχα.

Οι υποψήφιοι του Δεύτερου Ημιτελικού του Destination Eurovision 2019

Εννιά τραγούδια θα διαγωνισθούν και τα τέσσερα με τις περισσότερες ψήφους από κοινό και κριτική επιτροπή θα περάσουν στον τελικό της 26ης Ιανουαρίου.

Παρουσιαστής θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο γαλλοκαναδός τραγουδιστής Garou, ενώ τα μέλη του πάνελ που θα έχουν όπως είπαμε μόνο συμβουλευτικό ρόλο, θα είναι οι VitaaAndré Manoukian και Christophe Willem.

Τα τραγούδια που θα διαγωνισθούν στο Δεύτερο Ημιτελικό του Destination Eurovision είναι τα εξής:

  1. Ugo – Ce qui me blesse
  2. Gabriella – On cherche encore (Never get enough)
  3. Doutson – Sois un bon fils
  4. Seemone – Tous les deux
  5. PhilipElise – Madame la paix
  6. The Divaz – La voix d’Aretha
  7. Tracy De Sà – Por aquí
  8. Noémie – Ma petite famille
  9. Emmanuel Moire – La promesse

Ο δεύτερος ημιτελικός του Destination Eurovision 2019 θα μεταδοθεί το Σάββατο 12 Ιανουαρίου από την France 2, στις 22.00 ώρα Ελλάδος.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *