Γαλλία: Τα μέλη της διεθνούς επιτροπής στον Πρώτο Ημιτελικό του Destination Eurovision 2019

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου ο πρώτος ημιτελικός του Destination Eurovision 2019, του εθνικού τελικού της Γαλλίας, θα προβληθεί ζωντανά από το France 2. Πριν από λίγο ανακοινώθηκαν τα πέντε μέλη της διεθνούς κριτικής επιτροπής, που θα καθορίσουν κατά 50% τα αποτελέσματα του ημιτελικού.

Μόνο η διεθνής κριτική επιτροπή θα ψηφίσει φέτος

Μία από τις σημαντικές αλλαγές του φετινού Destination Eurovision, σε σχέση με το περσινό είναι ότι τα τρία μέλη της κριτικής επιτροπής που θα είναι παρόντα στο studio κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, θα έχουν μόνο συμβουλευτικό ρόλο. Μια διεθνής επιτροπή θα καθορίσει τα αποτελέσματα τόσο στους ημιτελικούς, όσο και στον τελικό. Μάλιστα τα μέλη που θα την απαρτίζουν θα είναι διαφορετικά κάθε φορά (ημιτελικοί και τελικός).

Τα πέντε μέλη της κριτικής επιτροπής που θα ψηφίσουν στον πρώτο ημιτελικό είναι:

Ανάμεσα τους βλέπουμε μία Eurostar, την Sanja Vucic που εκπροσώπησε τη Σερβία το 2016 στο διαγωνισμό, τον David Tserunyan που είναι αρχηγός αποστολής της Αρμενίας, τον Paul Jordan από το Ηνωμένο Βασίλειο που κατά καιρούς αρθρογραφεί για το διαγωνισμό, αλλά υπήρξε και συνεργάτης της EBU, την Carla Bugahlo Trindade που ήταν ανάμεσα στους παραγωγούς της Eurovision 2018 στην Πορτογαλία και την Tali Eshkoli που είναι παραγωγός του φετινού διαγωνισμού στο Ισραήλ.

Οι υποψήφιοι του Πρώτου Ημιτελικού του Destination Eurovision 2019

Εννιά τραγούδια θα διαγωνισθούν και τα τέσσερα με τις περισσότερες ψήφους από κοινό και κριτική επιτροπή θα περάσουν στον τελικό της 26ης Ιανουαρίου.

Παρουσιαστής θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο γαλλοκαναδός τραγουδιστής Garou, ενώ τα μέλη του πάνελ που θα έχουν όπως είπαμε μόνο συμβουλευτικό ρόλο, θα είναι οι VitaaAndré Manoukian και Christophe Willem.

Τα τραγούδια που θα διαγωνισθούν στον Πρώτο Ημιτελικό του Destination Eurovision είναι τα εξής:

  1. Naestro – Le brasier
  2. Battista Acquaviva – Passio
  3. Bilal Hassani – Roi
  4. Mazy – Oulala
  5. Lautner – J’ai pas le temps
  6. Florina – In the shadow
  7. Chimène Badi –  Haut
  8. Aysat – Comme une grande
  9. Silvàn Areg – Le petit Nicolas

Ο πρώτος ημιτελικός του Destination Eurovision 2019 θα μεταδοθεί το Σάββατο 12 Ιανουαρίου από την France 2, στις 22.00 ώρα Ελλάδος.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *