Γερμανία: Στις 22 Φεβρουαρίου ο εθνικός τελικός – Προστέθηκε ακόμα ένας φιναλίστ

Στην ειδική συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησαν σήμερα ο Γερμανός αρχηγός αποστολής στο διαγωνισμό, Cristoph Pellander και ο συντονιστής του ψυχαγωγικού προγράμματος του ARD, Thomas Schreiber, αποκάλυψαν τις τελικές λεπτομέρειες του εθνικού τελικού της χώρας, “Unser Lied für Israel”, ενώ ανακοίνωσαν έναν ακόμα φιναλίστ.

Στις 22 Φεβρουαρίου το  “Unser Lied für Israel”

Ο εθνικός τελικός της Γερμανίας θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου όπως ανακοίνωσαν. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει δύο ώρες και εκτός από τους συμμετέχοντες που προέκυψαν από τα workshops, το παρών θα δώσει ένας ακόμα φιναλίστ.

Πρόκειται για τις Sisters, ένα ντουέτο που αποτελείται από τις Carlotta Truman & Laurita. Είχα ήδη ανακοινωθεί σε ανύποπτο χρόνο ότι θα ήταν δυνατόν να προστεθούν ακόμα δύο το πολύ συμμετέχοντες στη λίστα των έξι φιναλίστ που είχε ήδη ανακοινωθεί. Το τραγούδι που θα ερμηνεύσουν οι Sisters στάλθηκε στη γερμανική δημόσια τηλεόραση, χωρίς ερμηνευτή, αλλά η υψηλή βαθμολογία που έλαβε από τα panels των ειδικών και των fans, που αξιολόγησαν τα τραγούδια, το έφερε στον τελικό. Οι Sisters ήταν πρόταση των παραγωγών του “Unser Lied für Israel”.

Οι υποψήφιοι για την γερμανική εκπροσώπηση

Έτσι μετά την προσθήκη και των Sisters οι διαγωνιζόμενοι για το εισιτήριο που οδηγεί τον Μάιο στο Τελ Αβίβ είναι οι εξής:

  • Aly Ryan – Wear your love (Lyrics & music: Aly Ryan, Michelle Leonard, Thomas Stengaard, Tamara Olorga)
  • BB Thomaz – Demons (Lyrics & music: BB Thomaz, Andrew Tyler, Ricardo Bettiol, Tim Schou)
  • Linus Bruhn – Our city (Music: Linus Bruhn, Dave Roth, Pat Benzner, Serhat Sakin, Simon Reichardt. Lyrics: Linus Bruhn, Dave Roth, Pat Benzner, Serhat Sakin, Gianna Roth)
  • Gregor Hägele – Let me go (Music & lyrics : Gregor Hägele, Jonas Shandel, David Jürgens, Tamara Olorga)
  • Sisters – Sister (Music & lyrics: Laurell Barker, Marine Kaltenbacher, Tom Oehler, Thomas Stengaard)
  • Lilly Among Clouds – Surprise (Lyrics: Elisabeth Brüchner, Music: Elisabeth Brüchner, Udo Rinklin)
  • Makeda – The day I loved you most (Music & lyrics: Makeda, Tim Uhlenbrock, Kelvin Jones, Kristine Bogan)

Η Barbara Schöneberger μαζί με την Linda Zervakis θα είναι οι παρουσιάστριες

Δύο παρουσιάστριες που ενόχλησαν το ελληνικό κοινό με τα αστεία τους στην παρουσίαση προηγούμενων γερμανικών εθνικών τελικών θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στο τιμόνι του “Unser Lied für Israel”.

Η Barbara Schöneberger μετά την περσινή της απουσία επιστρέφει. Είναι αυτή που το 2015 προσπαθώντας να εξηγήσει το ντεμπούτο της Αυστραλίας στην Eurovision, το παρομοίασε με την παραμονή της Ελλάδας στην Ε.Ε. Μαζί της θα είναι η ομογενής Linda Zervakis που πέρσι έγινε θέμα συζήτησης στα ελληνική ΜΜΕ, όταν αποτυχημένα (ίσως;), προσπάθησε να εξηγήσει γιατί ματαιώθηκε ο ελληνικός εθνικός τελικός.

Ο νικητής που θα είναι αυτομάτως ο επόμενος εκπρόσωπος της Γερμανίας στην Eurovision, θα επιλεγεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που επιλέχθηκε και πέρσι. Δηλαδή 1/3 από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, 1/3 από την κριτική επιτροπή των ειδικών και 1/3 από το Eurovision Panel (fans του διαγωνισμού).

πηγή:ESCXtra

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *