Ελλάδα: Η επίσημη απάντηση της PANIK για την εμπλοκή της στην Eurovision 2019

Τα όσα γράψαμε στο προηγούμενο μας άρθρο σχετικά με τις δύο μεγαλύτερες δισκογραφικές (PANIK και MINOS EMI) της χώρας ισχύουν στο ακέραιο. Οι δύο δισκογραφικές εταιρείες σε μία πρώτη ανεπίσημη κουβέντα που έγινε με την ΕΡΤ, απάντησαν ότι η ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2019 δεν είναι μέσα στα σχέδιά τους. Επειδή όμως τις τελευταίες ώρες ξεκίνησε η διάδοση και αναπαραγωγή κάποιων δημοσιευμάτων, που μεταφέρουν αντίθετες πληροφορίες, το EurovisionFun πιστό στην δεοντολογία και θέλοντας να σας μεταφέρει ακριβείς και έγκυρες πληροφορίες, επικοινώνησε για μία ακόμα φορά με την PANIK, που υποτίθεται πως έχει έτοιμη και πρόταση για την ελληνική εκπροσώπηση για να μας πούνε για μία ακόμα φορά τι ισχύει στην πραγματικότητα και τι είναι ευσεβείς πόθοι.

Η απάντηση της PANIK είναι ξεκάθαρη και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Από ότι μας είπαν προκειμένου να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση, δεν έχει γίνει καμία πρόταση καλλιτέχνη της εταιρείας προς την ΕΡΤ και σε μία πρώτη ανεπίσημη συζήτηση με την ελληνική δημόσια τηλεόραση, ανέφεραν ότι δεν τους ενδιαφέρει να συμμετάσχουν φέτος.

Το ίδιο ακριβώς απάντησε και η MINOS EMI, σε μία παρόμοια πρώτη ανεπίσημη συζήτηση που είχε με την ΕΡΤ, για το θέμα της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2019.

Όσο αφορά την Έλενα Τσαγκρινού, η νεαρή pop τραγουδίστρια, έχει δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν ότι μια συμμετοχή στο διαγωνισμό της Eurovision είναι κάτι που πάντα την ενδιέφερε. Από όσο όμως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, δεν είναι πιθανό αυτό να συμβεί το 2019.

Αν φυσικά η ΕΡΤ προτείνει σε κάποιον καλλιτέχνη αυτών των δύο εταιρειών να σηκώσει το βάρος της ελληνικής εκπροσώπησης στο Τελ Αβίβ, αναλαμβάνοντας με ιδίους πόρους όλο το project, τότε θα έχουμε μια άλλη συζήτηση, αφού όπως αντιλαμβάνεστε, θα είναι δύσκολο για την οποιαδήποτε δισκογραφική να αρνηθεί κάτι τέτοιο σε καλλιτέχνη της.

Μείνετε μαζί μας για να παρακολουθείτε έγκυρα και έγκαιρα όλα τα νέα της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2019!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *