Ελλάδα: MINOS EMI και PANIK θα απέχουν από τις διαδικασίες για την Eurovision 2019 (Αποκλειστικό)

Hεπιτροπή της ΕΡΤ που θα αναλάβει το project Eurovision 2019, θα συνεδριάσει για πρώτη φορά την προσεχή Δευτέρα όπως διαβάσατε σε προηγούμενο άρθρο μας, για να συζητήσουν για τα πιθανά ονόματα καλλιτεχνών τα οποία στη συνέχεια θα προσεγγίσουν, προκειμένου να εκπροσωπήσουν την Ελλαδα στο Τελ Αβίβ. Σύμφωνα όμως με αποκλειστικές πληροφορίες μας, οι δύο μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες της χώρας, σκοπεύουν να απέχουν από τις διαδικασίες της φετινής επιλογής της ΕΡΤ για τον διαγωνισμό της Eurovision.

MINOS EMI και PANIK θα απέχουν από την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2019

MINOS EMI και PANIK έχουν αποφασίσει να μην εμπλακούν στην υπόθεση ελληνική συμμετοχή για την Eurovision 2019. Αμφότερες έχουν στο δυναμικό τους την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και Κύπριων καλλιτεχνών. Οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση διαφέρουν.

Για την μεν MINOS EMI είναι λογικό, αφού ήδη η Τάμτα που είναι δική τους καλλιτέχνιδα από τα πρώτα βήματα της καριέρας της, θα εκπροσωπήσει την Κύπρο. Για την PANIK από την άλλη πλευρά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν είναι κρυφό ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Πάρης Κασιδόκωστας, εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την Τάμτα, οπότε θα ήταν unfair εκ μέρους της PANIK, να στείλει κατά κάποιο τρόπο κάποιον “αντίπαλο” στο διαγωνισμό και να ασχοληθεί με αυτόν.

Ποιες είναι οι πιθανές δισκογραφικές εταιρείες

Τα παραπάνω σημαίνουν ότι οι μοναδικές μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες που απομένουν είναι η Feelgood και η Cobalt, αλλά και κάποιες μικρότερες (Polymusic, Heaven, Spicy κλπ). Φυσικά η ΕΡΤ θα μπορούσε να στείλει και κάποιον καλλιτέχνη που δεν ανήκει σε κάποια δισκογραφική εταιρεία.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι από το 2013 και μετά την Ελλάδα εκπροσώπησαν μόνο καλλιτέχνες της PANIK (2013, 2014, 2017, 2018) και της MINOS EMI (2015). Εξαίρεση αποτέλεσαν οι ARGO που δεν ήταν σε κάποια δισκογραφική εταιρεία.

Για τον τρόπο που θα λειτουργήσει φέτος η ΕΡΤ στην αναζήτηση του εκπροσώπου μας και της συμμετοχής μας, μπορείτε να ανατρέξετε στο σχετικό μας άρθρο.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στο Τελ Αβίβ.

5 ΣΧΟΛΙΑ
        • Βαγγέλης
          Βαγγέλης says:

          Κάτι σαν τους Argo δηλαδή… Πάντως αν όντως οι άνθρωποι της Τάμτα έχουν επιβάλλει εμπάργκο στις δύο μεγάλες δισκογραφικές, μην τυχόν και την επισκιάσουν, αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα.

          Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *