Εσθονία: Revamp στο τραγούδι του Uku Suviste από τον Philipp Kirkorov και Δημήτρη Κοντόπουλο

Το μεγάλο φαβορί κατά πολλούς, για να νικήσει το Esti Laul 2019 και για να εκπροσωπήσει την Εσθονία στο Τελ Αβίβ είναι ο Uku Suviste με το Pretty Little Liar. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, το τραγούδι του θα διαγωνισθεί στο Eesti Laul αφού πρώτα γίνει revamp, από τον Philipp Kirkorov και φυσικά τον δικό μας Δημήτρη Κοντόπουλο.

Ο Uku Suviste όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, συμμετείχε το προηγούμενο διάστημα στο ρωσικό The Voice, στην ομάδα της Ani Lorak. Η coach του ήταν και η αφορμή να γνωρίσει και τα υπόλοιπα μέλη της Dream Team, τον Δημήτρη Κοντόπουλο, Ηλία Κοκοτό, αλλά φυσικά και τον Philipp Kirkorov. Συναντήθηκαν μάλιστα στη Μόσχα, στο τελευταίο ταξίδι της Dream Team εκεί.

Η Ani Lorak, μαζί με τον Philipp Kirkorov θα βρίσκονται στον τελικό του Eesti Laul 2019, προκειμένου να υποστηρίξουν τον Uku και την προσπάθεια του να βρεθεί στο Τελ Αβίβ, σύμφωνα πάντα με όσα δηλώνει ο ίδιος στην συνέντευξη του στην εσθονική δημόσια τηλεόραση.

Το τραγούδι στη νέα του μορφή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, πάντως ο Uku Suviste θεωρείται μαζί με το Storm του Victor Crone τα δύο μεγάλα φαβορί για την νίκη στο Eesti Laul 2019.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον Uku Suviste να ερμηνεύει ζωντανά το Pretty Little Liar, σε μία πρόσφατη εμφάνιση του:

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *