Ηνωμένο Βασίλειο: Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες και τα τραγούδια του Eurovision: You Decide

Στη δημοσιότητα έδωσε το BBC τα ονόματα των καλλιτεχνών και τα τραγούδια που θα διαγωνισθούν μέσω του Eurovision: You Decide για το ποιος ή ποια θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Τελ Αβίβ.

Παρουσιαστές για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα είναι οι Måns Zelmerlöw και  Mel Giedroyc, ενώ ο εθνικός τελικός θα διεξαχθεί στο Dock10 του MediaCityUk στο Σάλφορντ, στις 8 Φεβρουαρίου.

Στο φετινό Eurovision: You Decide έχουμε και πάλι έξι καλλιτέχνες, αλλά μόνο τρία τραγούδια. Κάθε τραγούδι θα ερμηνευθεί από δύο διαγωνιζόμενους, σε διαφορετικές εκτελέσεις. Από κάθε song-off, όπως ονομάστηκε η διαδικασία, στον super final θα προκρίνεται μόνο ένας καλλιτέχνης. Έτσι, στον τελικό γύρο ψηφοφορίας θα έχουμε τρία τραγούδια, με τρεις υποψηφίους.

Ακούστε παρακάτω τα τραγούδια από τους έξι υποψηφίους καλλιτέχνες:

Πρώτο song- off:

Δημιουργοί: Laurell Barker, Anna-Klara Folin, John Lundvik και Jonas Thander

Το τραγούδι υπογράφει ο Jonas Thander, που ήταν ο συνθέτης του I’ ve been waiting for this night του Donny Montell για την Λιθουανία στην Eurovision 2016, αλλά και ο John Lundvik που συμμετείχε πέρσι στο Melodifestivalen με μια παρόμοια μπαλάντα, αλλά επιχειρεί και φέτος.

Δεύτερο song- off:

Δημιουργοί: Jon Maguire, Rick Parkhouse, Corey Sanders και George Tizzard

Το τραγούδι υπογράφει ο Jon Maguire ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του (30 ετών), έχει συμμετάσχει σε πάνω από 10 δίσκους που έφθασαν στο τοπ40 του UK Charts, ενώ τρία τραγούδια του έφθασαν και στο νο1.

Τρίτο song- off:

Δημιουργοί: Maria Broberg, Lise Cabble και Esben Svane

Η Maria Broberg είναι και αυτή από τη Σουηδία, ενώ έχει στείλει συμμετοχές στο παρελθόν και σε επιλογές άλλων χωρών, πέρσι μάλιστα συμμετείχε με ένα της τραγούδι στη Λιθουανία, σε συνεργασία με τον Έλληνα δημιουργό Γιώργο Καλπακίδη, ενώ φέτος συνεργάζονται στην Μολδαβία. Η Lise Cabble ήταν μία εκ των δημιουργών του νικητήριου τραγουδιού της Δανίας στην Eurovision 2013, Only Teardrops.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι; Ποιος πιστεύετε ότι θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στην Eurovision2019;

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *