Ισραήλ: Υποβολή τραγουδιών για την Eurovision 2019

Η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ, ΚΑΝ, προσκαλεί τον κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλει τραγούδι, για την συμμετοχή της χώρας στην Eurovision 2019.

Δικαίωμα υποβολής τραγουδιών έχουν μόνοι όσοι έχουν ισραηλινή υπηκοότητα και είναι μέλη της τοπικής ένωσης μουσικών. Η καταληκτική ημερομηνία για κατάθεση των συμμετοχών είναι η 17η Φεβρουαρίου, ενώ η υποβολή γίνεται ηλεκτρονικά στο eurosong@kan.org.il.

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει εντός έδρας, τον Μάιο ο νικητής του Hakokhav Haba, θα επιλεγεί από μία εξαμελή κριτική επιτροπή μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου.

Στο μεταξύ μετά και το 290 επεισόδιο του Hakokhav Haba, ο Kobi Merimi αποχώρησε αφήνοντας μόνο οχτώ διαγωνιζόμενους στο talent show.

Ένα από τα προβλήματα που έχουν οι διοργανωτές να αντιμετωπίσουν είναι ότι ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού, Shalva Band σκέφτεται να αποχωρήσει, αφού στην περίπτωση που κερδίσουν θα πρέπει να παραβιάσουν την θρησκευτική αργία του Σαββάτου, κάνοντας πρόβες, κάτι που απαγορεύεται από την ιουδαϊκή θρησκεία. Εντούτοις οι παραγωγοί του Hakokhav Haba δηλώνουν αισιόδοξοι, ότι θα ξεπεράσουν και αυτό το εμπόδιο.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *