Καμία δόση χιούμορ στις συμμετοχές του Melodifestivalen 2019!

Καμία δόση χιούμορ στις συμμετοχές του Melodifestivalen 2019 ζήτησε ο σουηδικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας SVT. Ποια ήταν η δήλωση του που τράβηξε τα βλέμματα όλων;

Τους δικούς του στόχους θέλησε να θέσει το SVT για την νέα χρονιά όσον αφορά το Melodifestivalen 2019. Την κίνηση αυτή θέλησε να κάνει μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter και έγραψε:

“Καλή χρονιά! Ο νέος μας στόχος για το Melodifestivalen 2019 είναι να μην έχουμε πλέον αστείες συμμετοχές (σ.σ συμμετοχές με καμία δόση χιούμορ). Ο λόγος είναι επειδή οι παρουσιαστές, δύο εκ των οποίων είναι επαγγελματίες κωμικοί. Είναι αυτή μια καμία αλλαγή που θα θέλατε ή θα προτιμούσατε τραγούδια με περισσότερο χιούμορ;”

https://twitter.com/SVTmelfest/status/1080149092855091202

To SVT δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά θέλησε να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις για αυτή του την απόφαση. Ανέφερε ρητά πως:

Είναι θέμα ισορροπίας και διαφοράς από χρονιά σε χρονιά. Αυτό τον χρόνο λοιπόν το χιούμορ θα περιοριστεί μόνο στις εσωτερικές εμφανίσεις στην σκηνή και όχι στις συμμετοχές των υποψηφίων”

Η δήλωση αυτή αποκαλύφθηκε αφού ο  Christer Björkman αποκάλυψε πως υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα τραγούδια που πιστεύει ότι θα φτάσουν στην πεντάδα του τελικού βαθμολογικού πίνακα της Eurovision. 

Καμία δόση χιούμορ στις συμμετοχές του Melodifestivalen 2019!

To πρόγραμμα του Melodifestivalen 2019

Ο μεγαλύτερος εθνικός διαγωνισμός σε όλη την Ευρώπη επιστρέφει στις 2 Φεβρουαρίου στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Καμία δόση χιούμορ στις συμμετοχές του Melodifestivalen 2019!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *