Λετονία: Στις 16 Φεβρουαρίου ο τελικός του Supernova

Με μια λιτή και απέριττη ανακοίνωση, το LTV έδωσε στη δημοσιότητα την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί ο φετινός τελικός του Supernova.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω ενός video στον επίσημο λογαριασμό του καναλιού στο Twitter έγινε η αποκάλυψη της ημερομηνίας του τελικού. Στις 16 Φεβρουαρίου, λοιπόν, θα μάθουμε τον διάδοχο της Laura Rizzoto. Θα προηγηθούν, όπως όλα δείχνουν, δύο προημιτελικές φάσεις( 26 Ιανουαρίου και 2 Φεβρουαρίου), ένας ημιτελικός( 9 Φεβρουαρίου) και ο μεγάλος τελικός μια εβδομάδα αργότερα.

"Supernova" 5. sezona ir klāt!

Ilgi gaidītais notikums ir klāt – LTV ēterā ar 5. sezonu atgriežas vienīgais Latvijā radītās popmūzikas šovs Supernova 2019! Jau no 26. janvāra sestdienās plkst. 21.25 LTV1 un REPLAY.LV! #ltvsupernova #Supernova2019 #LatvijasTelevīzija

Geplaatst door LTV.lv op Vrijdag 11 januari 2019

 

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως 16 τραγούδια έχουν απομείνει στη “μάχη” για την εκπροσώπηση της Βαλτικής χώρας στην Eurovision 2019, που προσδοκά να επιστέψει στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού έπειτα από διετή απουσία.

Θα καταφέρει επιτέλους ο Markus Riva να τραγουδήσει για τη Λετονία στην σκηνή της Eurovision ή κάποιος άλλος καλλιτέχνης θα του κλέψει πάλι τη χαρά; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νεότερα γύρω από το φετινό Supernova.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *