Λευκορωσία: Υποβολή συμμετοχών για τον εθνικό τελικό μέχρι 31 Ιανουαρίου

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της Junior Eurovisio 2018, η δημόσια τηλεόραση της Λευκορωσίας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού της χώρας, προκήρυξε εθνικό τελικό για την επιλογή του τραγουδιού για την Eurovision 2019.

Χωρίς περιορισμούς στην εθνικότητα, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να στείλει ηλεκτρονικά την συμμετοχή του στην δημόσια τηλεόραση της Λευκορωσίας (BTRC) για τον διαγωνισμό. Κάθε καλλιτέχνης μπορεί να συμμετάσχει μόνο με ένα τραγούδι και φυσικά ισχύουν οι περιορισμοί της Eurovision (όχι πολιτικό στίχος, να μην έχει ερμηνευθεί δημοσίως πριν την 1η Σεπτεμβρίου 2018, ο ερμηνευτής να είναι άνω των 16 ετών κ.α.).

Μετά το πέρας της κατάθεσης των συμμετοχών μια επιτροπή θα τις αξιολογήσει και θα επιλέξει δέκα για τον εθνικό τελικό. Η ανακοίνωση θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου.

Η τελική επιλογή του εκπροσώπου της Λευκορωσίας θα γίνει το αργότερο στις 8 Μαρτίου, μόνο που αυτή τη φορά η απόφαση θα παρθεί από την επιτροπή των ειδικών και το κοινό δεν θα έχει κανέναν λόγο. Κάθε κριτής θα βαθμολογεί δημοσίως την κάθε συμμετοχή σε κλίμακα του 1-10. Αυτός με τις περισσότερες ψήφους θα εκπροσωπήσει την Λευκορωσία στο Τελ Αβίβ, επιχειρώντας να προκριθεί στον τελικό, μετά την περσινή αποτυχία του Alekseev.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *