Μάλτα: Απόψε αποφασίζει τον καλλιτέχνη για το Τελ Αβίβ

Ο τελικός του X Factor Μάλτας πραγματοποιείται απόψε και έτσι θα γνωρίζουμε τον εκπρόσωπο της χώρας στην Eurovision 2019.

Τέσσερις μόνο διαγωνιζόμενοι έχουν απομείνει στο talent show, που χρησιμοποιείται φέτος ως ο εθνικός τελικός της Μάλτας. Ο Owen Leuellen από την ομάδα των αγοριών με μέντορα την Ira Losco, οι Michela Pace και Nicole Frendo από την ομάδα των κοριτσιών με μέντορα τον Howarth Keith και η Petra από την ομάδα των overs με μέντορα τον Ray Mercieca. Ο νικητής θα κριθεί αποκλειστικά από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Όπως γνωρίζει το EurovisionFun δεν πρόκειται να ερμηνεύσουν σήμερα τα υποψήφια τραγούδια για τον διαγωνισμό της Eurovision οι συμμετέχοντες, εξαιτίας του μεγάλο όγκου τραγουδιών που η δημόσια τηλεόραση της Μάλτας έλαβε και δεν έχει προλάβει να γίνει η επεξεργασία. Σε μεταγενέστερο χρόνο θα αποφασισθεί πως θα γίνει η επιλογή του τραγουδιού που ο νικητής του X Factor θα ερμηνεύσει στο Τελ Αβίβ τον ερχόμενο Μάιο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον τελικό του X Factor Μάλτας στις 21.50 ώρα Ελλάδας, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της μαλτέζικης τηλεόρασης (κάνοντας κλικ εδώ).

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *