Ολλανδία: Με τον Duncan Laurence στο Τελ Αβίβ

Τέλος στο όργιο φημών, που σχεδόν κάθε ημέρα ήθελε και άλλον καλλιτέχνη να εκπροσωπεί την Ολλανδία στην Eurovision 2019, έδωσε πριν από λίγο η δημόσια τηλεόραση της Ολλανδίας, Avrotros, αφού σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της, ο ροκ τραγουδιστής Duncan Laurence, θα σηκώσει την σημαία της χώρας στο Τελ Αβίβ.

Η επιτροπή αξιολόγησης και επιλογής του καλλιτέχνη, αλλά και της συμμετοχής της Ολλανδίας στην Eurovision 2019, στην ανακοίνωση της αναφέρει ότι το τραγούδι του Laurence είναι τόσο δυνατό, που αδιαμφισβήτητα όλοι συμφώνησαν ότι αυτός πρέπει να πάει τον Μάιο στο Ισραήλ.

Η επιλογή του 24χρονου ερμηνευτή και συνθέτη, σπάει μια παράδοση της Ολλανδίας των τελευταίων ετών, που την ήθελε να στέλνει καταξιωμένους καλλιτέχνες στον διαγωνισμό. Ο ίδιος μετά την ανακοίνωση του δήλωσε:

Η συμμετοχή μου αποδεικνύει ότι ο καθένας μπορεί να έχει την ευκαιρία να σταθεί σε αυτή την μεγάλη σκηνή. Είμαι πολύ περήφανος που θα εκπροσωπήσω την Ολλανδία στον διαγωνισμό και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Το τραγούδι με το οποίο ο Duncan Laurence θα εκπροσωπήσει την Ολλανδία στην Eurovision 2019 θα ανακοινωθεί σε ειδική συνέντευξη τύπου στις 7 Μαρτίου.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *