Ουκρανία: Απέσυρε την συμμετοχή της για την Eurovision 2019 η Tayanna

Με δήλωση της πριν από λίγο η δημοφιλής Ουκρανή τραγουδίστρια Tayanna, απέσυρε την συμμετοχή της από τον εθνικό τελικό της χώρας για την Eurovision, Vidbir 2019.

Η Tayanna αναφέρει:

Φίλοι σας καλωσορίζω! Έχω ένα σημαντικό μήνυμα για σας: Χθες το βράδυ πήρα μια πολύ δύσκολη, αλλά συνειδητή απόφαση για τον εαυτό μου, δεν θα συμμετάσχω στην Εθνική Επιλογής της Eurovision, πιστεύω ότι αυτό είναι καλύτερο για όλους, με σεβασμό και κατανόηση.

Μερικές φορές το σύμπαν δεν μας δίνει κάτι, όχι επειδή δεν το αξίζουμε, αλλά επειδή αξίζουμε κάτι άλλο. Για να το επιβεβαιώσω αυτό, αισθάνομαι ότι τώρα πρέπει να κάνω αυτή την επιλογή.

Είμαι βέβαιη ότι θα υπάρξουν καλλιτέχνες που δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο των συμμετεχόντων, αλλά που χρειάζονται ένα εισιτήριο για το Ισραήλ από μένα.

Και με την πάροδο του χρόνου, έχω ακόμα καταλάβει ότι ο κύριος ανταγωνισμός στη ζωή ενός δημιουργικού ατόμου είναι ο ανταγωνισμός με τον εαυτό του. Μπορείτε να τον κερδίσετε μόνο κάτω από μια προϋπόθεση – να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να έχετε τη δύναμη να πάρετε δύσκολες αποφάσεις.

Σέβομαι και αγαπώ όλη μας την ομάδα, η οποία πιστεύει σε μένα και όλο αυτό το διάστημα έχει κάνει τα πάντα για να επιτύχει αυτό το φιλόδοξο στόχο. Αλλά λέω όχι. Αρκετά.

Τώρα βυθίζω τον εαυτό μου σε αυτό που πραγματικά με απασχολεί – καταγράφοντας ένα νέο άλμπουμ και ετοιμάζοντας μια ατομική συναυλία.

Είμαι ευγνώμων για όλη την υποστήριξη και αυτή τη φορά. Για μένα είναι πολύ σημαντικό και με εμπνέει.

Σας αγκαλιάζω όλους με τη μουσική μου!
Η Tayanna σας

Δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής αν κάποιος πάρει τη θέση της Tayanna στη λίστα υποψηφίων του Vidbir 2019. Σας υπενθυμίζουμε ότι ο εθνικός τελικός της χώρας θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 16 Φεβρουαρίου με τους δύο ημιτελικούς, ενώ ο μεγάλος τελικός στις 23 Φεβρουαρίου.

πηγή: ESCKAZ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *