Ρωσία: Ανακοίνωση του εκπροσώπου στις 1 Φεβρουαρίου

H Komsomolskaya Pravda αναφέρει ότι ο Ρώσος εκπρόσωπος στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019 θα αποκαλυφθεί στις 1 Φεβρουαρίου.

Η KP αναφέρει ότι ο εκπρόσωπος της Ρωσίας θα αποκαλυφθεί στο “Priamoy efir“. Σύμφωνα με την Komsomolskaya Pravda, η αποκάλυψη πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην εκπομπή του Andrey Malakhov, η οποία μεταδίδεται από το Russia-1. Η VGTRK είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ο συμμετέχοντας θα ανακοινωνόταν στα τέλη Ιανουαρίου, αλλά δεν είχε δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία.

Τα ρωσικά ΜΜΕ ανακοίνωσαν αυτή την εβδομάδα ότι ο Sergey Lazarev έχει επιλεγεί για να εκπροσωπήσει τη Ρωσία στη Eurovision για δεύτερη φορά. Ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε τη Ρωσία το 2016 σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης έχει επιλεγεί από την VGTRK, κάτι που ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός αρνήθηκε να επιβεβαιώσει.

Ο Sergey Lazarev πιθανολογείται ότι θα τραγουδήσει ένα τραγούδι που συνέθεσε ο Philip Kirkorov με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και project producer τον Ηλία Κοκοτό. Αναφέρεται επίσης ότι ο Φωκάς Ευαγγελινός επιστρέφει ως χορογράφος. Επίσης αναφέρεται ότι το τραγούδι θα είναι μπαλάντα.

Ο Sergey Lazarev εκπροσώπησε τη Ρωσία το 2016 και παρά τη μεγάλη του νίκη στο televoting, έφτασε στην τρίτη θέση. Η Ρωσία μετρά μία νίκη στη Eurovision 2008 με τον Dima Bilan και το Believe.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *