Ρωσία: Με την Συμφωνική Ορχήστρα της Μόσχας η ηχογράφηση της συμμετοχής για την Eurovision 2019

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, μαζί με τον Ηλία Κοκοτό βρίσκονται για μία ακόμα φορά στην Μόσχα, βάζοντας πιθανόν τις τελευταίες πινελιές στην ηχογράφηση της ρωσικής συμμετοχής για την Eurovision 2019. Πριν από λίγο ο Έλληνας συνθέτης, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία όπου ευχαριστούσε την Συμφωνική Ορχήστρα της Μόσχας για την σημερινή ημέρα, αναγράφοντας μάλιστα day1, προφανώς γιατί η ηχογράφηση δεν ολοκληρώθηκε ακόμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

It was a good day indeed .. thank you 🙏🏻 #moscowsymphonyorchestra #moscow #russia #mosfilm #mso #day1

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Kontopoulos (@dimitriskontopoulos) στις

H ηχογράφηση αυτή γίνεται λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση του Ρώσου εκπροσώπου στον διαγωνισμό, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί 1 Φεβρουαρίου, μέσα από το Priamoy efir, μία πολύ δημοφιλής εκπομπή της ρωσικής δημόσιας τηλεόρασης.

Τα δημοσιεύματα  επιμένουν ότι ο Sergey Lazarev θα είναι ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Ρωσία στο Τελ Αβίβ. Ο Sergey πάντως αυτό το διάστημα δεν βρίσκεται στην Μόσχα, αφού συνεχίζει τις διακοπές του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει κάτι, αφού αν η ηχογράφηση αφορούσε μόνο την μελωδία και όχι την φωνή, τότε είναι δικαιολογημένη η απουσία του Sergey.

Είναι μεγάλη επιτυχία πάντως η συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας της Μόσχας στην ηχογράφηση του τραγουδιού του Δημήτρη Κοντόπουλου, αφού σύμφωνα με τους ειδικούς, θεωρείται μία από τις τρεις καλύτερες στην Ευρώπη, με πολύ σημαντικές συνεργασίες και με παραστάσεις που πάντοτε είναι sold out.

Με μεγάλη λοιπόν αγωνία αναμένουμε τις ανακοινώσεις της Ρωσίας για την Eurovision 2019, αλλά και όλα όσα ακόμα μας προετοιμάζει η Dream Team για τον φετινό διαγωνισμό.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *