Ρωσία: Στην Μόσχα ο Άλεξ Παναγή για την ηχογράφηση της συμμετοχής της Eurovision 2019

Χθες σας ενημερώσαμε για την συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας της Μόσχας στην ηχογράφηση του τραγουδιού του Δημήτρη Κοντόπουλου, που θα είναι η επόμενη ρωσική συμμετοχή στην Eurovision 2019. Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα είδαμε σήμερα ότι στην Μόσχα ταξίδεψε και ο Άλεξ Παναγή για να συμμετάσχει και αυτός στην ηχογράφηση του κομματιού.

Θυμίζουμε ότι ο Άλεξ Παναγή συμμετέχει και στην κριτική επιτροπή του τελικού του Destination Eurovision 2019, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26/1 στις 22.00 ώρα Ελλάδος.

Πολύ κοντά βρισκόμαστε πλέον στην ανακοίνωση του Ρώσου εκπροσώπου στην Eurovision 2019, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί 1 Φεβρουαρίου, μέσα από το Priamoy efir, μία πολύ δημοφιλής εκπομπή της ρωσικής δημόσιας τηλεόρασης.

Τα δημοσιεύματα  επιμένουν ότι ο Sergey Lazarev θα είναι ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Ρωσία στο Τελ Αβίβ. Ο Sergey πάντως αυτό το διάστημα δεν βρίσκεται στην Μόσχα, αφού συνεχίζει τις διακοπές του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει κάτι, αφού αν η ηχογράφηση αφορούσε μόνο την μελωδία και όχι την φωνή, τότε είναι δικαιολογημένη η απουσία του Sergey.

Όπως είπαμε και στο προηγούμενο μας άρθρο η συμμετοχή μιας τόσης σπουδαίας ορχήστρας, σε ένα τραγούδι του Έλληνα δημιουργού είναι εξαιρετικά τιμητική.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *