Netta Bassa Sababa – Ακούστε το νέο της single!

Netta Bassa Sababa- Έτσι ονομάζεται το επόμενο single της Netta που διαδέχεται το Toy, με το οποίο χάρισε την νίκη στο Ισραήλ στον περσινό διαγωνισμό της Eurovision.

Η Netta, μία από τις πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες για τους τελευταίους έξι μήνες, αποφάσισε να επιστρέψει δυναμικά στη μουσική βιομηχανία με ολοκαίνουριο τραγούδι. Το τραγούδι ονομάζεται “Bassa Sababa” και κυκλοφόρησε σήμερα παγκοσμίως μαζί με το music video . 

Το Bassa Sababa

Το νέο της τραγούδι περιέχει κυρίως αγγλικούς στίχους, αλλά όπως καταλαβαίνετε περιέχει και μερικές λέξεις στην εβραϊκή γλώσσα όπως το “Bassa” που σημαίνει “κρίμα/απογοήτευση” και το “Sababa” που σημαίνει “ωραίο“. Το τραγούδι αυτό πρόκειται για μια δημιουργία της ίδιας της Netta, του Avshalom Ariel  και του Stav Beger που έγραψε το “Toy”.

Σε πολύ πρόσφατη συνέντευξη της η ίδια δήλωσε:

Το νέο μου τραγούδι έχει πάρα πολύ δύναμη και “αιχμηρούς” στίχους και είναι η ιδανική συνέχεια μετά το Toy. Είναι πολύ διαφορετικό από το προηγούμενο μου single”

Η μεγάλη έκπληξη που κρύβει το Bassa Sababa είναι ότι το τραγούδι έχει ήχους ρινόκερου! Λογικά πιστεύετε πως διαβάσατε κάτι λάθος αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Η Netta εξομολογήθηκε στην τελευταία της συνέντευξη πως έτρεφε ιδιαίτερη αγάπη στους ρινόκερους όταν τους έβλεπε να μεγαλώνουν στην Αφρική και δήλωσε πως είναι η τέλεια ευκαιρία να τους εντάξει στο νέο της τραγούδι.

 

Netta Bassa Sababa

Το Bassa Sababa αντί του Toy στην Eurovision 2018;

Ο σκηνοθέτης των μεγαλύτερων ισραηλινών επιτυχιών, Yoav Tzafir, αλλά και της σκηνικής εμφάνισης του Toy στην περσινή Eurovision, είχε αποκαλύψει πως η Netta ήθελε να συμμετάσχει με ένα άλλο δικό της τραγούδι και όχι με το Toy στον διαγωνισμό. Η ίδια το κατέθεσε στον εθνικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα αλλά αυτό απορρίφθηκε.

Ο Yoav είχε αναφέρει ρητά πως στο τραγούδι που είχε καταθέσει η Netta ακούγονταν κάποιοι στίχοι που έλεγαν “Sababa Sababa”. Εφόσον λοιπόν τώρα μαθαίνουμε πως το νέο της τραγούδι έχει τον ίδιο τίτλο, πιθανώς να είναι αυτό με το οποίο ήθελε να συμμετάσχει στην Eurovision. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισραηλινού τύπου ενδέχεται να το τραγουδήσει Live στην σκηνή της Eurovision 2019.

Netta Bassa Sababa

Πόσο ενθουσιασμένοι είστε με το νέο single της Netta; Πιστεύετε πως θα καταφέρει να διαδεχθεί επάξια το Toy;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *